• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda CRF450 Rally στο Dakar!
Παρουσίασε το νέο μοντέλο στην Κολονία
Τεστ-Μοντέλα 02/10/2012 - 13:47

Η Honda παρουσίασε το μοντέλο CRF450 Rally στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσυκλέτας, Σκούτερ και Μοτοποδηλάτου 2012 στη Γερμανία. 

Η νέα μοτοσυκλέτα θα αγωνιστεί στο Ράλι Ντακάρ 2013 που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2013.

 

Η Honda συμμετείχε εννέα φορές από το 1981 στο Ράλι Παρίσι-Ντακάρ, προπομπό του σημερινού Ράλι Ντακάρ. Ο Cyril Neveu (Γαλλία) οδήγησε τη Honda στην πρώτη της νίκη το 1982, την τέταρτη χρονιά του αγώνα και από το 1986 μέχρι το 1989, η Honda κέρδισε 4 συνεχόμενους τίτλους πετυχαίνοντας 5 νίκες σε 9 χρόνια.

Η Honda θα αγωνιστεί στο προσεχές Ράλι Ντακάρ, στο σκληρότερο αγώνα του κόσμου, με σκοπό να υποβάλλει σε νέες δοκιμασίες την τεχνολογία απόδοσης καυσίμου και αντοχής των εμπορικών της μοντέλων και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που θα αποκτήσει σε εμπορικές εφαρμογές.

Η CRF450 Rally βασίζεται στην αγωνιστική CRF450X enduro παραγωγής, αλλά υιοθετεί σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού Programmed Fuel Injection (PGM-FI*) της Honda για να διασφαλίσει την καλύτερη απόδοση καυσίμου και αντοχής.

Η Honda θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη σε ράλι με μία μοτοσυκλέτα βασισμένη σε μοντέλο παραγωγής.

Ο 11 φορές πρωταθλητής του Αμερικανικού Baja 1000 Johnny Campbell (ΗΠΑ) θα πλαισιώσει τους 4 αναβάτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί — Helder Rodrigues (Πορτογαλία), Felipe Zanol (Βραζιλία), Sam Sunderland (Βρετανία) και Javier Pizzolito (Αργεντινή)—ολοκληρώνοντας την 5-μελή ομάδα της Honda.

Η CRF450 Rally που αυτή τη στιγμή είναι σε φάση εξέλιξης έχει ήδη δοκιμαστεί στην Ιαπωνία και θα τρέξει στον πρώτο της αγώνα στο Ράλι Μαρόκου που ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου.

Οι πέντε αναβάτες του Ράλι Ντακάρ θα τρέξουν στο Μαρόκο κυρίως για να συλλέξουν δεδομένα, να εντοπίσουν ενδεχόμενα προβλήματα σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες και να επισημάνουν τυχόν λειτουργικά ζητήματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Aprilia Caponord 1200

« Προηγούμενο άρθρο

APRΙLIA RSV4 Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα