• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει στο Motegi ο Stoner!
Νιώθω ότι μπορώ να αγωνιστώ στην Ιαπωνία!
Νέα 03/10/2012 - 12:53

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner, επιβεβαίωσε ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον επερχόμενο γύρο της Ιαπωνίας, το μεθεπόμενο Σ/Κ. Ο Αυστραλός άσος το ανακοίνωσε μέσω του blog στο Repsol.com. Συγκεκριμένα, ο αναβάτης της Honda, που πρόκειται να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς, έγραψε: «Άλλη μια ήρεμη εβδομάδα εδώ στην Αυστραλία. Ξεκουράζομαι, κάνω φυσιοθεραπεία και ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού για ανάρρωση».

 

«Τα καλά νέα είναι ότι νιώθω ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Motegi και θα ξαναβρεθώ με τους μηχανικούς μου! Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στην πίστα! Σας ευχαριστώ όλους για τα ωραία σας μηνύματα εδώ και ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ιαπωνία, μπροστά σε όλους τους οπαδούς της Honda!» Η προσπάθεια του Stoner να ανακτήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, έλαβε τέλος με τον άσχημο τραυματισμό του στον αστράγαλο, ωστόσο ο 26χρονος οδηγός έχει στόχο να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα του, στους τέσσερεις εναπομείναντες αγώνες!

 

Φυσικά δεν παραβλέπουμε τον ιδιαίτερο ρόλο που ο Stoner μπορεί να παίξει στην ανάδειξη του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλητή, με τον Lorenzo να βρίσκεται μπροστά στην βαθμολογία και τον Pedrosa να τον κυνηγά. Παρά τους 33 βαθμούς που χωρίζουν τον τελευταίο από τον Jorge, ο Pedrosa δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θέλει να ζητήσει την βοήθεια του Stoner… με μεγάλη αγωνία αναμένουμε να δούμε τι στάση θα κρατήσει ο Stoner μέσα στην πίστα, την ώρα του αγώνα, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Αυστραλός. Φυσικά για τον Casey αποτελεί υψίστης σπουδαιότητας η νίκη στο Phillip Island, για να καταφέρει να κάνει το 6 στα 6 εκεί!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi στο ράλλυ της Monza!

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος να παραδώσει τον Τίτλο ο Checa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα