• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Νότης Παπαπαύλου πέτυχε στο Ιταλικό NSF
Ισοβάθμησε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος
Νέα 06/10/2012 - 14:36

O 12χρονος Νότης Παπαπαύλου φέτος συμμετείχε για 3η χρονιά στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, στην κατηγορία Honda NSF100 Racing School, στο Ανώτερο Επίπεδο. 

Είναι μια διοργάνωση της Honda Italia με την εποπτεία της ομάδας Honda Gresini.

 

Ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά, ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου, στον 1ο Αγώνα της χρονιάς, στο Sarno. Συνέχισε με την 3η θέση στην Favara και την Ortona, όπου την απονομή έκανε ο Paolo Simoncelli.

Στο Castelletto di Branduzzo μια ακόμη 3η θέση, τον καθιέρωσε στην τριάδα του πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά εκτός βάθρου μένει στον 5ο αγώνα στο Viterbo, στην 4η θέση.

Ο τελευταίος Αγώνας της χρονιάς έγινε στην Latina, μια πίστα που την ξέρει καλά και του αρέσει. Εκεί όμως στον αγώνα ο Νότης έπεσε, μετά από κτύπημα από κάποιον άλλο οδηγό και παρά το ότι χρειάστηκε να σηκωθεί και να συνεχίσει, κατάφερε και πάλι να ανέβει μέχρι την 4η θέση.

Ο κανονισμός του πρωταθλήματος λέει ότι στην τελική κατάταξη μετρούν τα 5 καλύτερα αποτελέσματα κάθε οδηγού, έτσι ο Παπαπαύλου από τους 90 βαθμούς που είχε συνολικά, αφαίρεσε τους 13 της μίας 4ης θέσης και έμεινε με 77. Τους ίδιους βαθμούς έχει και ο Tommaso Μarcon, που ισοβάθμησε με τον Έλληνα οδηγό, αλλά πήρε την 3η θέση λόγω καλύτερου τερματισμού, στην 2η θέση ενός αγώνα.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Alessandro Dezzi, ενώ 2ος στη βαθμολογία είναι ο Francesco Pastore.

 

Ο Νότης έδειξε λοιπόν πολύ καλά στοιχεία, το οδηγικό του στυλ έχει βελτιωθεί – όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες – κάτι που οφείλεται στη διδασκαλία του Γιάννη Μπούστα, με τον οποίο προπονείται και όλα δείχνουν ότι μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον, αν συνεχίσει με υπομονή και επιμονή!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Γαλλία: Sykes, ο βασιλιάς των Superpole!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Γαλλία KAT2: Φοβερή μάχη Melandri - Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα