• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: Ο Pedrosa σε φόρμα, ο Rossi εκπληκτικός
Ο νεαρός Ισπανός ήταν σταθερά γρήγορος σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών.
Νέα 11/04/2008 - 00:00
Ο Dani Pedrosa με την Honda του HRC βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης της πρώτης ημέρας των δοκιμών στην πίστα του Estoril στην Πορτογαλία. Ο νεαρός Ισπανός ήταν σταθερά γρήγορος σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών και σημείωσε πολλούς γύρους κοντά στον καλύτερο που με 1΄38.507 είναι 1.1΄΄ πάνω από το ρεκόρ πίστας που έχει από πέρυσι ο Nicky Hayden, αλλά με τις συνθήκες να μην ευνοούν κάτι καλύτερο.

O Valentino Rossi με την Yamaha του ήταν ο πρώτος οδηγός της Bridgestone, σε μια πίστα που στο στεγνό ευνοεί την Michelin. Μόλις 0.040 του δευτερολέπτου πίσω από τον Pedrosa έδειξε ότι προσαρμόζει γρήγορα τη μοτοσυκλέτα του στα νέα λάστιχα. Σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί αν οι συνθήκες είναι σταθερές. Δηλαδή είτε στεγνό, είτε βρόχινο, αφού σε ενδιάμεσες περιπτώσεις η λεπτή ισορροπία της Μ1 μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα. Ο Colin Edwards δηλώνει ερωτευμένος με το νέο του κινητήρα

Ο Colin Edwards δηλώνει ερωτευμένος με το νέο του κινητήρα

O Colin Edwards της Tech3, δήλωσε ερωτευμένος με το νέο κινητήρα της Yamaha, αυτόν με τις πνευματικές βαλβίδες, που η ομάδα δοκίμασε για πρώτη φορά σήμερα. Πέρα από το γεγονός ότι είναι δυνατότερος στις ψηλές στροφές, είναι και πιο εύκολος στην οδήγηση χαμηλά και στις μεσαίες! Την αγάπη του αυτή τη μετέτρεψε σε καλό αποτέλεσμα, ανεβαίνοντας στην 3η θέση.

O Nicky Hayden με την άλλη Honda του HRC ήταν πολύ δυνατός και πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Lorenzo με την εργοστασιακή Yamaha που φορά Michelin. Ίδια λάστιχα φορά και ο Dovizioso στην JiR Honda που στην 6η θέση επιβεβαίωσε το καλό ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία. Ο Casey Stoner με την Ducati στην 7η θέση με διαφορά 0.695 του δευτερολέπτου δεν αισθάνεται πολύ άνετα και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ, αν οι συνθήκες είναι ανάλογες αύριο. Ο Dani Pedrosa δείχνει αποφασισμένος και στο Estoril

Ο Dani Pedrosa δείχνει αποφασισμένος και στο Estoril

Στον τομέα της τελικής ταχύτητας τα πράγματα αποκαταστάθηκαν κάπως το απόγευμα με τον Toni Elias και την Ducati του να σημειώνουν 318.8 χλμ/ώρα. Τα 316.6 για τον Rossi και τα 315.6 για τον Edwards δείχνουν ότι η Yamaha είναι στο σωστό δρόμο με το νέο κινητήρα. Ο Toni Elias τραυματίστηκε από την καμπάνα του συμπλέκτη που έσκασε δίπλα στο αριστερό του πόδι!

Ο Toni Elias τραυματίστηκε από την καμπάνα του συμπλέκτη που έσκασε δίπλα στο αριστερό του πόδι!
Προβλήματα προσαρμογής για τον Melandri και στην Πορτογαλία, παρά την προσπάθεια της ομάδας
Προβλήματα προσαρμογής για τον Melandri και στην Πορτογαλία, παρά την προσπάθεια της ομάδας

Επόμενο άρθρο »

AΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: Yamaha/Honda πάνω, Ducati/Bridgestone κάτω!

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Hopkins ενόψει Estoril

Χορηγοί