• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2, ΕΔ3: O Nakagami οδηγεί!
Στο στεγνό ο χρόνος του, πριν ξεκινήσει η βροχή!
Νέα 20/10/2012 - 08:02

Για μια ακόμη φορά , οι ουρανοί άνοιξαν πάνω από την πίστα της Μαλαισίας και η βροχή έκανε την εμφάνισή της! Πριν από αυτό όμως, οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας είχαν 20 λεπτά στο στεγνό και ήταν ο Nakagami αυτός που με χρόνο στα 2.08.145 πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τους εξαιρετικούς Zarco και Redding, οι οποίοι διεκδίκησαν την πρώτη θέση μέχρι τέλους, μένοντας λιγότερο από μισό δέκατο πίσω από τον οδηγό της Italtrans.

 

Φοβερός, σήμερα το πρωί ο Elias– ο ομόσταυλος του Nakagami – ο οποίος πλασαρίστηκε στην 4η θέση, με τον Espargaro να ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα των τρίτων ελεύθερων. Ο τελευταίος είναι και αυτός που προηγείται στους συνδυασμένους χρόνους, παρά την πτώση που είχε στο βρεγμένο αργότερα. Έκτος ταχύτερος ήταν ο Simon, με τον Kallio να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και να φιγουράρει στην 7η θέση. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Luthi, Rabat και ο Marquez.

 

Οι περισσότερες ομάδες περίμεναν μέχρι η πίστα να είναι βρεγμένη σε ικανοποιητικό επίπεδο, προτού βγουν για τα τελευταία 15 λεπτά, κατά την διάρκεια των οποίων – πλην του Espargaro– πτώσεις είχαν και οι SchrotterSimeon. Ο Marquez δεν βγήκε καθόλου έξω στο βρεγμένο.


Αναλυτικά οι χρόνοι των οδηγών στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - Μέγαρα 20-21/10

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3, ΕΔ3: Ανίκητος ο Folger!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα