• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανελλήνιο Μέγαρα, Κατατακτήριες: Ποιοι είναι στην pole
Από την Supersport ο ταχύτερος γύρος της ημέρας
Νέα 20/10/2012 - 23:01

Στην πρώτη φωτογραφία του ρεπορτάζ από τις Κατατακτήριες Δοκιμές του 5ου και τελευταίου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που γίνεται στα Μέγαρα, δεν είναι κάποιος οδηγός του Παγκοσμίου, είναι ο νεαρός Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος που θύμιζε τον Stoner στην αριστερή 6η στροφή της Καταλονίας, με τον τρόπο που έστριβε την Κ8, με τους αγκώνες πάνω στο κερμπ. Ο οδηγός της Pierrakos Racing με την Triumph 675 πέρα από εντυπωσιακός ήταν και ταχύτατος, αφού έγραψε 58.776 που είναι ο καλύτερος χρόνος όλων των κατηγοριών! 

Σε αυτήν την κατηγορία την Supersport έγινε και ο 2ος καλύτερος χρόνος της ημέρας, από τον πολυπρωταθλητή Σάκη Συνιώρη με την Honda του να γράφει 59.251, αλλά και ο 3ος χρόνος από τον Μιχάλη Κουτσουμπό με 59.583. Μαζί με τους τρεις αυτούς οδηγούς από την πρώτη σειρά θα ξεκινήσει και ο Βαγγέλης Καρακατσάνης με Honda.

Superstock: Ευθυμίου
Superstock: Ευθυμίου

 

Στην Superstock ο Βασίλης Ευθυμίου με την εντυπωσιακή MV Agusta F4 σημείωσε 59.611 και θα ξεκινήσει από την pole position.

Ο Λευτέρης Πίππος με την ΚΤΜ ξεκινά 2ος δίπλα του, ενώ τον 3ο χρόνο πέτυχε ο Νίκος Κατσούλας, που όμως έπεσε και δεν συμμετείχε στις δεύτερες Κατατακτήριες.

Από την πρώτη σειρά ξεκινά και ο Άρης Γκιζίνος που εμφανίστηκε με Yamaha R1, αλλά δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό του ακόμη.

Εντυπωσιακή η επανεμφάνιση του τραυματία Πρωταθλητή Κώστα Κοντομάρου, που πάνω στην Ducati 1098R που ξεκινά από την 5η θέση, αλλά ήταν ταχύτερος από όλους στις απογευματινές Κατατακτήριες 2!

 

Στην κατηγορία Racing o ήδη Πρωταθλητής 2012 Γιώργος Κίτσος πήρε την pole position με χρόνο 1:02.237. Δίπλα του ξεκινού από την πρώτη σειρά οι Ανδρέας Λεφέβρ, Σπύρος Καραγιάννης και Κωνσταντίνος Λεφέβρ.

ΟΡΕΝ: Σπηλιώτης
ΟΡΕΝ: Σπηλιώτης

 

Στην ΟΡΕΝ ο Μιχάλης Σπηλιώτης πήρε την pole position με χρόνο 1:00.801. Στην 2η θέση ο Στράτος Δεβελέκος, που επέστρεψε στην κατηγορία, μετά έναν αγώνα στην Stocksport.

O Ροδίτης Στέφανος Καντιμοίρης πήρε την 3η θέση, παρά το ότι την Παρασκευή έπεσε με πολλά και κατέστρεψε την μοτοσυκλέτα του.

Ο Θανάσης Βέλλιος συμπληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Στην “υποκατηγορία” των 600cc ο Γιώργος Παπασταύρου πήρε την pole position και ξεκινά από την 11η θέση της γενικής κατάταξης.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους ανά κατηγορία στα 4 συνημμένα αρχεία στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

ΟΡΕΝ 600: Παπασταύρου
ΟΡΕΝ 600: Παπασταύρου
Racing: Κίτσος
Racing: Κίτσος

Επόμενο άρθρο »

Sepang Ζέσταμα: Έτοιμος για νίκη ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Δεν ήταν εύκολη ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα