• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Καλύτεροι από την 4η…
Οι δυνατότητές μας στο βρεγμένο είναι για πιο ψηλά
Νέα 22/10/2012 - 10:18

Ο Nicky Hayden ένιωθε ότι θα μπορούσε να πάρει μια θέση στο βάθρο, στην βρεγμένη Sepang, εκεί όπου ο Αμερικανός της Ducati πήρε την 4η θέση, μετά την διακοπή του αγώνα. Ο Nicky πιστεύει ότι οι δυνατότητές του στο βρεγμένο είναι για πιο ψηλά από την 4η θέση, αν και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής παραδέχτηκε ότι η 4η θέση ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, δεδομένων των καιρικών συνθηκών.

 

«Ήταν πράγματι δύσκολες οι συνθήκες. Ξεκίνησα καλά, αλλά όταν ο Dovizioso βγήκε μπροστά μου έκλεισα το γκάζι και έχασα μερικές θέσεις. Στην συνέχεια κατάφερα να κερδίσω έδαφος, αλλά δεν είχα εμπιστοσύνη στο πίσω ελαστικό… στο στεγνό θα ήμουν ενθουσιασμένος με την 4η θέση, αλλά γνωρίζω ότι οι δυνατότητές μας στο βρεγμένο είναι ψηλότερες απ’ αυτό… θα ήταν τέλεια να μπορούσα να χαρίσω στους μηχανικούς μου ένα βάθρο, αλλά το αποτέλεσμα που φέραμε ήταν καλό».

 

Ο Hayden, που του πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις συνθήκες, ανέκτησε σταδιακά την εμπιστοσύνη του – καθώς ο αγώνας προχωρούσε – και υποστήριξε πλήρως την απόφαση της Επιτροπής να διακοπεί ο αγώνας. «Έπρεπε να είμαι υπομονετικός στην αρχή, αλλά στην συνέχεια είχα καλό ρυθμό», σχολίασε. «Ήταν ξεκάθαρα η σωστή απόφαση να διακοπεί ο αγώνας. Στους τελευταίους γύρους είχε πολύ νερό και ήταν σχεδόν αδύνατον να δεις, αν και τα πίσω φώτα βοηθούσαν πολύ. Ελπίζω (αυτό το αποτέλεσμα) να μας βγάλει από την δύσκολη περίοδο και να μας δώσει κάτι στο οποίο να βασιστούμε!»

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa, Stoner: Έπρεπε να σταματήσει

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Μέγαρα STK: Ο Γκιζίνος νικητής, ο Κοντομάρος Πρωταθλητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα