• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: Απίστευτος Lorenzo, διέλυσε το ρεκόρ της pole position
O Jorge Lorenzo με Yamaha/Michelin, εντυπωσίασε τους πάντες
Νέα 12/04/2008 - 00:00
O Jorge Lorenzo με την εργοστασιακή Yamaha Μ1 που φορά Michelin, εντυπωσίασε τους πάντες στις κατατακτήριες δοκιμές του Πορτογαλικού Grand Prix. Με μια σειρά γρήγορων γύρων με τα λάστιχα αγώνα έδειξε ότι ο 20χρονος Ισπανός δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής ούτε σε αυτήν την πίστα που είναι από αυτές που δεν συμπαθεί και δεν είχε καλά αποτελέσματα στο παρελθόν. Μετά η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή αφού με τα μαλακά λάστιχα διέλυσε το απόλυτο ρεκόρ πίστας και σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1΄35.715, σε σχέση με το 1΄36.200 που είχε ο Rossi από το 2006, με τις μοτοσυκλέτες των 1,000 κυβικών.

O Dani Pedrosa με την Honda του, επίσης με λάστιχα της γαλλικής εταιρίας ήταν ο μόνος που «κατέβηκε» το 1΄36, εκτός από τον συμπατριώτη του. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης έκλεισε ο Valentino Rossi με Bridgestone στην Yamaha του. Ήταν ο μόνος που διασώθηκε από τους οδηγούς της ιαπωνικής εταιρίας, αφού ο Stoner ήταν ο επόμενος μόλις στην 9η θέση.

O Nicky Hayden με την άλλη εργοστασιακή Honda ήταν 4ος, μπροστά από τους Colin Edwards και James Toseland της Tech3 με το νέο κινητήρα της Yamaha, ίδιο με αυτό των εργοστασιακών οδηγών. Οι Dovizioso, De Puniet που ακολούθησαν επιβεβαίωσαν την κυριαρχία των Honda/Yamaha. valentino Rossi και Bridgestone, προσπαθούν για το καλύτερο

valentino Rossi και Bridgestone, προσπαθούν για το καλύτερο
Ο Dani Pedrosa και πάλι ιδιαίτερα γρήγορος
Ο Dani Pedrosa και πάλι ιδιαίτερα γρήγορος

Επόμενο άρθρο »

Επέκτειναν τη συνεργασία τους Yamaha - Tech 3 - Τoseland

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: 'Αστατος καιρός, ο Nakano η έκπληξη

Χορηγοί