• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: Ο Pierluigi Collina στο motoGP
H Gresini Honda που υποστηρίζεται από την CASTROL, είχε καλεσμένο τον Pierluigi Collina
Νέα 12/04/2008 - 00:00
H ομάδα που υποστηρίζεται από την CASTROL, η Gresini Honda, είχε καλεσμένο στο Estoril τον διεθνούς φήμης διαιτητή Pierluigi Collina που είναι εκτός των άλλων «πρεσβευτής» του UEFA EURO 2008™.

Με κεντρικό σύνθημα: “THE MORE YOU KNOW THE BETTER YOU PERFORM” (όσα περισσότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα αποδίδεις), η Castrol σε συνεργασία με μια ομάδα ανθρώπων γύρω από τον Ιταλό διαιτητή, δημιούργησε το site www.castrolindex.com στο οποίο μπορεί να παρακολουθεί όποιος ενδιαφέρεται μια φοβερή ανάλυση παιχνιδιών ποδοσφαίρου μεταξύ των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν φέτος στο UEFA EURO 2008.

Η παρουσία του Collina στο box της ομάδας και στην ειδική συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε, είχε ως σκοπό να δείξει την αναλογία της δουλειάς του, σε σχέση με τα δεδομένα της τηλεμετρίας που καταγράφει η ομάδα και τον τρόπο βελτίωσης μοτοσυκλέτας και οδηγού, μέσα από τη διαδικασία της ανάλυσης και της γνώσης των δεδομένων. Ο γνωστός διαιτητής έγινε θερμά δεκτός από τους δημοσιογράφους, τα μέλη της ομάδας, αλλά και όσους βρέθηκαν στο χώρο του paddock.

Επόμενο άρθρο »

Επέκτειναν τη συνεργασία τους Yamaha - Tech 3 - Τoseland

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: 'Αστατος καιρός, ο Nakano η έκπληξη

Χορηγοί