• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς ρίσκα ο Stoner
Προσεκτικός ο Αυστραλός στο κύκνειο άσμα του!
Νέα 09/11/2012 - 21:41

Ο Casey Stoner προτίμησε να μην ρισκάρει στις ιδιόρρυθμες συνθήκες πίστας στη Βαλένθια, σήμερα το απόγευμα, με τον Αυστραλό να μη βγαίνει από το γκαράζ του. Παρά το γεγονός ότι ο Stoner έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην Αυστραλία, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον τραυματισμένο του αστράγαλο, που ήταν ο κύριος λόγος που δεν πίεσε το πρωί και δεν βγήκε καθόλου του απόγευμα. Ωστόσο ο 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι βέβαιος ότι στο στεγνό θα ανεβάσει στροφές…

 

«Βγήκα έξω το πρωί να πάρω μια πρώτη γεύση στο βρεγμένο, αλλά ακόμα δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω, ειδικά στο βρεγμένο», σχολίασε ο άσος της Honda «Το απόγευμα δεν είχε κανένα νόημα να βγω έξω… ήταν μισό-μισό και δεν υπήρχαν πολλά να κερδίσεις… Είναι λίγο απογοητευτικό και ελπίζω σε λίγο καλύτερο καιρό αύριο, ώστε να δούμε πως είναι στο στεγνό η νέα άσφαλτος»

 

Λίγο αργότερα μίλησε στους δημοσιογράφους και για τον τραυματισμένο του αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί… «Νιώθω έτσι κι έτσι για την ώρα και σήμερα στο βρεγμένο δεν ήταν καλά τα πράγματα. Ακόμα δεν έχω την απαιτούμενη ευλυγισία στις δεξιές στροφές… δυσκολεύτηκα αρκετά και δεν πίεσα πολύ το πρωί…»

 

Επόμενο άρθρο »

Γρήγορος και με καλή αίσθηση ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Άλλη μια χαμένη ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα