• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλες αλλαγές στη Ducati!
Αβέβαιο το μέλλον του Preziosi!
Νέα 10/11/2012 - 23:24

Αυτές τις ώρες, κυρίως από μέσα της Ιταλίας, ακούγεται έντονη φημολογία που θέλει τον Fillipo Preziosi, τον τεχνικό Διευθυντή της αγωνιστικής ομάδας της Ducati, να αποχωρεί από την ιταλική εταιρεία μετά την ολοκλήρωση και των διήμερων δοκιμών στη Βαλένθια. Η φήμη αυτή, που έχει πολλές πιθανότητες να βγει αληθινή, σηματοδοτεί τις αλλαγές που δρομολογούνται στην ιδεολογία του εργοστασίου…

 

Ο ίδιος ο Valentino Rossi σχολίασε στον απεσταλμένο μας στη Βαλένθια, Δημήτρη Διατσίδη, ότι φοβάται για το μέλλον του Preziosi στην ομάδα, με τον τελευταίο να παρουσιάζεται αινιγματικός, δηλώνοντας ότι αν υπάρχει κάτι θα ανακοινωθεί επίσημα από την Ducati. Μέσα στο πλαίσιο των αλλαγών, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τη γείτονα χώρα, ενδέχεται να δούμε τον Suter να κατασκευάζει το πλαίσιο, με την Ducati να εστιάζει στην εξέλιξη του κινητήρα.

 

Η εντολή αυτή φαίνεται ότι έχει ήδη δοθεί από την Audi – θυμίζουμε ότι με Suter πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Moto2 ο Marc Marquez – με την ιταλική εταιρεία πάντως να το αρνείται, ενώ άγνοια δήλωσε και το δίδυμο Rossi-Hayden. Η Ducati δείχνει διατεθειμένη να συνεχίσει την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της, πιο κοντά στην Γιαπωνέζικη φιλοσοφία, κάτι που θα γίνει πιο κατανοητό αν προσέξουμε τις δηλώσεις του Stoner, χτες Παρασκευή.

 

Ο Αυστραλός άσος, ερωτηθείς ποια η διαφορά του να αγωνίζεται με την Honda και την Ducati, απάντησε: «Προς το τέλος της καριέρας μου με την Ducati, είχα τους μηχανικούς να συνεργάζονται πολύ καλύτερα, αλλά δυστυχώς οι από πάνω δεν μας έδιναν την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση για να φτάσουμε πιο ψηλά. Στην Honda δεν συνάντησα κάτι τέτοιο! Από την πρώτη στιγμή που πήγα εκεί, οτιδήποτε ζητούσαμε και το παραμικρό που πιστεύαμε ότι θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά, μας το παρείχαν…»

 

Επόμενο άρθρο »

Βαλένθια Moto3: Ο Cortese μπροστά στο ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2014: Συμβιβασμός για την ECU

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα