• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα ομάδα από τον Tadayuki Okada
Η Honda Asia Team Tady στη Moto2!
Νέα 13/11/2012 - 14:33

Πέρα από τις πολλές αλλαγές σε αναβάτες και μοτοσυκλέτες, στη Moto2 θα έχουμε και μια καινούργια ομάδα από την επόμενη χρονιά: την “Honda Asia Team Tady”, του δεύτερου το 1997 στα 500cc, Tadayuki Okada. Στόχος του τελευταίου είναι να αυξηθούν οι Ασιάτες αναβάτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι αριθμοί των οποίων έχουν μειωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, μιας και ολοένα περισσότεροι ταλαντούχοι οδηγοί από την Ισπανία ξεπετάγονται και επιλέγονται.

 

Η εν λόγω ομάδα θα κατέβει με έναν αναβάτη για το 2013, χωρίς αυτός να είναι ακόμα γνωστός, αν και στο τεστ χτες, ήταν ο Yuki Takahashi (βλ. φωτό) εκείνος που οδήγησε τη μοτοσυκλέτα τους με πλαίσιο Moriwaki. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τη νέα μου ομάδα για το 2013. Από τότε που ξεκίνησα τους αγώνες στα 18, το όνειρό μου ήταν να γίνω ένας αναβάτης GP και να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στο τέλος με υποστήριξε η Honda και κέρδισα το All Japan στα 250cc για τρία συνεχόμενα χρόνια, από το 1989 ως το 1991.

Στη συνέχεια η Honda μου έδωσε την ευκαιρία να παλέψω στα GP – για πρώτη φορά το 1993 – όπου δυστυχώς δεν κατάφερα να πάρω κάποιον Τίτλο, ωστόσο βγήκα δεύτερος το 1997 που είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα Ιάπωνα αναβάτη στα 500cc…. Στόχος μου τώρα, είναι να μεταδώσω όλες μου τις εμπειρίες σε νεαρούς οδηγούς που επιθυμούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμοι να παλέψουν για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Η διαχείριση μιας ομάδας GP είναι κάτι το πρωτόγνωρο για εμένα, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνουμε ανταγωνιστικοί, να βελτιώσουμε τις ικανότητες των αναβατών μας και να παίξουμε ενεργό ρόλο στα paddock της κατηγορίας»

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia test: O Rossi 1ος στο βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi με την Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα