• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: O Marquez δεν μπήκε στην πίστα
Απλά μίλησε για τις προσδοκίες του
Νέα 13/11/2012 - 15:46

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Marc Marquez ήταν το 2ο πρόσωπο της ημέρας – μετά τον Rossi – που όλοι περίμεναν για το ντεμπούτο του με την Honda RCV. Ο Ισπανός όμως δεν μπήκε καθόλου στην πίστα, καθώς η ομάδα αποφάσισε ότι δεν ήταν οι κατάλληλες συνθήκες για να οδηγήσει μια τόσο δυνατή μοτοσυκλέτα για πρώτη φορά.

Έτσι η επίσημη παρουσίασή του έγινε στο γκαράζ της Respol-Honda με τον 19χρονο οδηγό ντυμένο στα άσπρα χρώματα και τη μοτοσυκλέτα του άσπρη με τρεις κόκκινες γραμμές, σε ένα σχέδιο με την υπογραφή του Aldo Drudi!

Ο Marquez είπε ότι θέλει να μάθει σιγά-σιγά τη μοτοσυκλέτα στα χειμερινά τεστ, ότι δεν βιάζεται και ότι το δυσκολότερο πιστεύει ότι θα είναι να μάθει τα ηλεκτρονικά της RCV. Θεωρεί δευτερεύουσας σημασίας την προσαρμογή στα carbon φρένα και στα λάστιχα της Bridgestone και θέλει να διασκεδάσει την οδήγηση στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που του ευχήθηκε και ο Casey Stoner που πέρασε για λίγο σήμερα από το γκαράζ της ομάδας, μαζί με την γυναίκα του και την κόρη τους.

“Οι προσδοκίες της ομάδας είναι υψηλές, αλλά μου δίνουν από την άλλη το περιθώριο χρόνου να μάθω”, απάντησε στον απεσταλμένο μας που του θύμισε το ότι ο Shuhei Nakamoto (HRC) τον περιμένει στο βάθρο στο Κατάρ.

 

Επόμενο άρθρο »

Βαλένθια: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia test: O Rossi 1ος στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα