• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: O Rossi φεύγει χαρούμενος για Aragon
Εξαιρετικό το κλίμα στην Yamaha
Νέα 13/11/2012 - 17:02

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

O Valentino Rossi λόγω συμβολαίου δεν θα κάνει επίσημες δηλώσεις σήμερα, ούτε μέχρι τις 31/12, για τις εντυπώσεις του από την Yamaha M1. Όμως ο απεσταλμένος μας μίλησε μαζί του και “ανεπίσημα” μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη δοκιμή στο βρεγμένο.

Μάλιστα στην τελευταία έξοδό του στην πίστα, για ακόμη 8 γύρους, σε σχέση με τους 20 που είχε κάνει, βελτίωσε και άλλο το χρόνο του, με την πίστα ελάχιστα πιο στεγνή. Ο χρόνος του στο 1:43.736 είναι πολύ καλός για αυτές τις συνθήκες.

 

Μιλήσαμε περισσότερο με τον Uccio Salucci, το δεξί του χέρι, που μπορούσε να πει περισσότερα και μάθαμε ότι και οι μηχανικοί είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, από αυτά που είδαν στην τηλεμετρία, σε σχέση με την επίδοση του “γιατρού”, για τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha λίγο μετά τις 14:30 τοπική ώρα αποφάσισε να σταματήσει το τεστ και να μαζέψει τα πράγματά της, ώστε να πάει στην πίστα της Aragon, για την οποία η πρόβλεψη για τον αυριανό καιρό είναι σημαντικά καλύτερη, χωρίς όμως και εκεί να αποκλείεται η βροχή. Η δορυφορική Tech 3, όπως και όλες οι άλλες ομάδες θα παραμείνουν στην Βαλένθια και αύριο.

Ο Valentino Rossi λοιπόν έσπασε γρήγορα τον πάγο, με την παλιά αγαπημένη του Μ1 και αμέσως πήγε γρήγορα στη βροχή. Κρίμα που δεν μπήκε στην πίστα και ο Jorge Lorenzo την ίδια ώρα, ώστε να έχουμε περισσότερα δεδομένα για τη σύγκριση των δύο, που αναπόφευκτα θα γίνεται από αύριο το πρωί, εφόσον η Aragon είναι στεγνή και οι δύο οδηγοί μπουν για δοκιμές.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia test: O Bautista ταχύτερος στο στεγνό

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμαστής της Suzuki ο De Puniet;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα