• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σφάζονται στα πόδια του Vinales!
Μάλλον πάει προς την ομάδα του Pablo Nieto
Νέα 19/11/2012 - 17:53

Η ομάδα της Moto3 JHK Laglisse σταμάτησε τη συνεργασία της με την FTR-Honda και θα τρέχει με ΚΤΜ την επόμενη χρονιά. 

Οι συζητήσεις που έκαναν με τον Ισπανό σταρ της μικρής κατηγορίας, τον Maverick Vinales φαίνεται ότι αποδίδουν, αφού ο μάνατζέρ του, ο Ricard Jove, που εξακολουθεί να είναι στην ομάδα Blusens Avintia, του επέτρεψε να κάνει δοκιμές αυτήν την εβδομάδα με την μοτοσυκλέτα της εν λόγω ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Vinales έχει ακόμη συμβόλαιο με την Avinthia, η οποία ζητάει 500,000 € για να το σπάσει και να του επιτρέψει να αγωνιστεί του χρόνου με άλλη ομάδα. Ο νεαρός θερμόαιμος Ισπανός θα βρεθεί λοιπόν με την Laglisse στην Almeria την Τετάρτη και θα δοκιμάσει την ΚΤΜ.

Η Avintia Blusens ίσως ελπίζει ότι δεν θα δει μεγάλες διαφορές από τη μοτοσυκλέτα που έχει η ομάδα και ότι θα συνεχίσει τελικά μαζί τους στην Moto3. Από την μεριά της η Ισπανική ομάδα που διευθύνει ο Pablo Nieto πρόσφερε σημαντικά λιγότερα από 500,000 €, για να εξαγοράσει το συμβόλαιο του Vinales, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και η Βελγική Marc VDS που του χρόνου θα τρέχει και στην Moto3 με KTM-Kalex, που πρόσφερε 450,000 €.

Η ομάδα που έχει τους Redding & Kallio στην Moto2, θέλει έναν έμπειρο οδηγό, δίπλα στο νεαρό Βέλγο Livio Loi που θα αγωνίζεται μαζί τους του χρόνου. Μάλιστα ο Loi που είναι εδώ και τρία χρόνια φίλος του περιοδικού MOTOGP WORLD που τον παρακολουθεί από το Ιταλικό πρωτάθλημα NSF Trophy, πήρε τη 2η θέση χθες στον τελευταίο αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος Moto3, που έγινε στην Βαλένθια, σε έναν αγώνα που έτρεξε και ο Θανάσης Σίσσης, ο οποίος είχε μια θεαματική πτώση που τον άφησε με αρκετούς μώλωπες.

Όμως το γεγονός ότι μέλος της Βελγικής ομάδας έγραψε στο twitter ότι ο Vinales θα αγωνίζεται με την Laglisse, σημαίνει ότι μάλλον η προσφορά της Marc VDS δεν εκτιμήθηκε από τους Ισπανούς.

Την Τετάρτη θα ξέρουμε περισσότερα για τον οδηγό που φαίνεται ότι μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του!

 

Επόμενο άρθρο »

Σε δημοπρασία η CRF250R του James Bond!

« Προηγούμενο άρθρο

Η γιορτή της Pierrakos Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα