• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Ίσως με 2 εργοστασιακές!
Όλα θα εξαρτηθούν από τις ενδιαφερόμενες ομάδες
Νέα 21/11/2012 - 10:54

Ανάμεσα στους πολλούς επισκέπτες της EICMA 2012 υπήρξαν και πολλοί από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Piaggio, Gigi DallIgna, έδωσε το παρόν και μιας και ο όμιλος Piaggio δεν είχε μοτοσυκλέτες για να παρουσιάσει, ήταν ελεύθερος να συζητήσει για άλλα θέματα!

 

Πόσες εργοστασιακές μοτοσυκλέτες θα έχετε στις δοκιμές της Jerez στις 28 Νοέμβρη;

 

«Ακόμα δεν έχουμε οριστικοποιήσει τις αποφάσεις μας. Έχουμε αρκετές μοτοσυκλέτες διαθέσιμες για όποια απόφαση κι αν πάρουμε, αλλά πρέπει πρώτα να βρούμε τη σύνθεση της ομάδας…»

 

Υπάρχει περίπτωση να έχετε μόνο μια μοτοσυκλέτα;

 

«Υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Θα εξαρτηθεί βέβαια και από τις τελικές συμφωνίες με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να αγωνιστούν με μοτοσυκλέτες μας. Θέλουμε να έχουμε ικανή αντιπροσώπευση στο Πρωτάθλημα…»

 

Μπορεί ο Guintoli να είναι ο άλλος εργοστασιακός αναβάτης;

 

«Είναι μια αξιόλογη λύση για ομόσταυλος του Laverty. Επαναλαμβάνω: τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρουμε τις επόμενες ώρες»

 

Θα δώσετε μοτοσυκλέτα στην Red Devils Roma;

 

«Αν δεν υπάρξει συμφωνία, αυτό θα ήταν λάθος. Η προσφορά μας προς αυτούς δεν έχει αλλάξει. Θα έχουν αναμφίβολα την τεχνική μας υποστήριξη, σύμφωνα με το συμβόλαιο…»

 

Πως πάνε οι διαπραγματεύσεις με την Althea;

 

«Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε. Δεν είναι εύκολο να συμφωνήσουμε, αλλά οπωσδήποτε το να έχεις μια ομάδα τέτοιου επιπέδου, είναι καλό!»

 

Εμείς να σημειώσουμε ότι υπάρχει φημολογία που θέλει δίπλα στον Laverty να παίρνει θέση ο Michel Fabrizio, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν – πιθανότατα – την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo, Rossi, Dovi στο Ράλλυ της Monza!

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμικό ντεμπούτο για Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα