• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είμαι χαρούμενος για το Ίδρυμα του Sic!
Μίνι συνέντευξη του νικητή του Sic Supermoto Day
Νέα 03/12/2012 - 12:27

Οι Dovizioso και Hermunen ήταν σε φόρμα από την αρχή της δεύτερης ημέρας του SicSupermotoDay, με τον Φιλανδό άσο να οδηγά εξαιρετικά και να διευκολύνει την κατάσταση για τον Ιταλό ομόσταυλό του.

 

«Ο Mauno ήταν πραγματικά γρήγορος και μου έδωσε τη μοτοσυκλέτα στο τέλος με 5 δευτερόλεπτα διαφορά!», σχολίασε ο Dovi«Στη συνέχεια απλά διατήρησα το προβάδισμα, με τα πράγματα να δυσκολεύουν προς το τέλος εξαιτίας των αναβατών που τους είχαμε ρίξει γύρο!»

 

Πως κατάφερες να οδηγήσεις εδώ, μετά τα προβλήματα με το λαιμό σου στη Jerez;

 

«Στη Jerez έπαθα το τράβηγμα στα πρώτα φρένα, μετά την ευθεία. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Δεν χτύπησα πουθενά, αλλά το κεφάλι και ο λαιμός μου ξαφνικά “κλείδωσαν”! Ίσως να οφείλεται στη μεγάλη πτώση μου στη Βαρκελώνη, πριν μερικά χρόνια, όταν τραυματίστηκα χτυπώντας στον τοίχο. Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο φυσιοθεραπευτής μου δεν κατάφερε να βρει λύση! Ωστόσο εδώ ένιωθα καλύτερα, αν και όχι τέλεια. Άλλωστε και η θέση οδήγησης εδώ είναι διαφορετική από αυτή του MotoGP. Είσαι πιο όρθιος και γέρνεις λιγότερο, έτσι δεν ήταν τόσο άσχημα για μένα».

 

Είσαι αναστατωμένος που έχασες το τεστ;

 

«Όχι τόσο πολύ. Σίγουρα θα ήθελα να ήμουν περισσότερο πάνω στη Desmosedici. Ακόμα κι αν οι θερμοκρασίες ήταν χαμηλές, είχαμε τρεις καλές ώρες για δοκιμές, που θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ. Ωστόσο αυτό θα γινόταν περισσότερο για μένα, παρά για την εξέλιξή της. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα του χρόνου, έτσι το τεστ δεν είχε και πολύ σημασία»

 

Οδήγησες πολύ καλά εδώ…

 

«Είμαι χαρούμενος διότι υπήρχε πολύς κόσμος. Δυστυχώς στον αγώνα δεν βρέθηκα αντιμέτωπος με τον Rossi ή τον Biaggi. Το όλο γεγονός ήταν πολύ ωραίο και είμαι χαρούμενος που τόσο μεγάλα ονόματα συμμετείχαν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον Marco, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε το Ίδρυμά του»

 

Και τώρα;

 

«Την Τρίτη θα με χειρουργήσει ο Καθηγητής Porcellini για να βγάλω τη λάμα και μετά θα ξεκουραστώ λίγο. Πραγματικά χρειάζομαι λίγο χρόνο να ηρεμήσω και να περάσω με την οικογένειά μου και την κόρη μου»


Επόμενο άρθρο »

O Rossi follower του Biaggi!

« Προηγούμενο άρθρο

Sic Supermoto Day: Δεύτερη ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα