• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Με μίσησε μετά τη Laguna ο Stoner!
Δεν ήταν άντρας να παραδεχτεί την ήττα του!
Νέα 12/12/2012 - 10:53

Ο Rossi πιστεύει ότι ο αποσυρθείς Casey Stoner άρχισε να τον μισεί μετά το συγκλονιστικό αγώνα στη Laguna Seca το 2008, όταν ο Ιταλός πολυνίκης με καθηλωτικό τρόπο ανάγκασε τον Αυστραλό αναβάτη να υποκλιθεί στην ανωτερότητά του!

 

Ο αγώνας στη Laguna Seca ήταν το σημείο αναφοράς εκείνης της σεζόν, με τον Stoner – ο οποίος ήταν εντυπωσιακός με τη Ducati – να παίρνει το προβάδισμα αλλά τον Rossi αμέσως να αντεπιτίθεται, για να φτάσουμε στη συγκλονιστική στιγμή της προσπέρασης από το χώμα στη corkscrew, όταν ο Rossi πήρε κεφάλι στον αγώνα. Στη συνέχεια ο Stoner αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Vale, μετά τη λήξη του αγώνα, αν και το έκανε στον επόμενο γύρο. Η συγκεκριμένη μάχη – μαζί με την προσπέραση του Rossi στον Lorenzo στην Καταλονία το 2009 – έγινε μια από τις καθοριστικές στιγμές της εποχής των 800cc!

 

Πρόσφατα, μιλώντας στο περιοδικό Legends της Dainese, o Rossi σχολίασε για τον αγώνα: «Ο Stoner άρχισε να με μισεί απλά διότι έχασε. Μετά από αυτό, συνέχεια μιλούσε για το παρελθόν, για το συγκεκριμένο αγώνα, διότι δεν ήταν άνδρας να παραδεχτεί την ήττα του!» Ακολούθως, ο Rossi μίλησε για την εξέλιξη του MotoGP, τονίζοντας ότι οι ανταγωνιστές του έχουν ανέβει επίπεδο! «Τα τελευταία χρόνια το άθλημα έχει σοβαρέψει πολύ και το ίδιο συμβαίνει και με τους οδηγούς. Στο παρελθόν έπαιζε ρόλο η γενναιότητα αλλά τώρα όλοι έχουν σοβαρέψει και είναι πιο αθλητικοί. Προσέχουν τη διατροφή τους, προπονούνται και δεν έχουν φυσιολογική ζωή. Πάντως πιστεύω ότι είναι σημαντικό να πρέπει να διασκεδάζεις κιόλας!»

 

Την ερχόμενη χρονιά ο Vale θα επιστρέψει πάνω στη M1, δίπλα στον Jorge Lorenzo, στην προσπάθεια που κάνει για το δέκατο Τίτλο της καριέρας του. Ο Ιταλός άσος θα είναι 34 χρονών στο Κατάρ, ωστόσο ο εθισμός του στις νίκες είναι αθεράπευτος όπως πάντα! «Η γεύση της νίκης είναι πολύ διαφορετική από κάθε τι άλλο! Είναι σαν ναρκωτικό. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος να αγωνίζεσαι. Δυστυχώς όμως κρατά πολύ λίγο, μόνο 2-3 ώρες! Την επόμενη ημέρα θέλεις κι άλλο, δεν σταματά ποτέ!»

 

Επόμενο άρθρο »

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Σ.Ο.Α.Μ.

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Ντεμπούτο στα V8 Supercars;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα