• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Ψηλά τα κεφάλια!
Πρέπει να παραμείνουμε με υψηλό ηθικό!
Νέα 07/02/2013 - 18:06

Ο Αμερικανός αναβάτης της Ducati – στην πέμπτη του σεζόν πάνω στην Desmosedici – προσπάθησε στο πρώτο τεστ της χρονιάς, στη Μαλαισία, να βρει το ρυθμό του και παράλληλα να δώσει τη γνώμη του για τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

 

Οπωσδήποτε τα αποτελέσματα αυτού του πρώτου τεστ δεν πρέπει να ικανοποιούν μια ομάδα, η οποία στόχο θα πρέπει να έχει την πρωτιά, έτσι οι μηχανικοί και το επιτελείο γυρίζουν στην έδρα της ομάδας έχοντας μαζέψει πολύτιμα δεδομένα – και από τους δυο οδηγούς – ώστε να δοκιμάσουν νέες ιδέες στο επόμενο τεστ, στα τέλη Φεβρουαρίου και πάλι στη Sepang.

 

«Προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι όταν οι χρόνοι μας είναι τόσο μακριά από τους πρώτους, όμως το γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολα», μίλησε με ειλικρίνεια ο Nicky και συνέχισε:  «Η Sepang δεν ήταν ποτέ καλή για τη Ducati: τρέξαμε εδώ τον Οκτώβριο και η μοτοσυκλέτα δεν άλλαξε καθόλου από τότε. Βρήκαμε ένα δύο πραγματάκια κατά τη διάρκεια της δοκιμής, τα οποία μας επέτρεψαν να είμαστε πιο σταθεροί την τρίτη μέρα, αλλά νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε κάτι μεγάλο. Τέλος πάντων, ήταν ωραίο που καβαλήσαμε τις μοτοσυκλέτες και δουλέψαμε με τα παιδιά. Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά και απλά πρέπει να μείνουμε με το ηθικό ψηλά, να τους παρέχουμε την κατάλληλη πληροφόρηση, ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε σύντομα προόδους».

 

Επόμενο άρθρο »

Το 3ο video της Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Peristeras Tyres

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα