• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκκληση από τον Rea!
Ζητά χρήματα και υποστήριξη!
Νέα 12/02/2013 - 11:57

Την ώρα που σε λίγες ώρες, οι συνάδελφοί του στη Moto2 θα ολοκληρώνουν την πρώτη ημέρα δοκιμών στη Βαλένθια, ο Gino Rea είναι στην πατρίδα του και προσπαθεί να βρει χρήματα για να συνεχίσει την καριέρα του!

 

Ο Rea έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει στη Moto2, όταν η νεοφερμένη στην κατηγορία ομάδα, ESGP, δεν κατάφερε να βρει το απαραίτητο budget για το 2013 και η όλη ιδέα της συμμετοχής της στη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κατέρρευσε προτού καν ξεκινήσει! Είναι πια γνωστό σε όλους μας, ότι – δυστυχώς – οι περισσότεροι αναβάτες στις μικρές κατηγορίες και όχι μόνο (ας θυμηθούμε τον Mattia Pasini στο MotoGP το 2012) πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι για να συμμετάσχουν, με το ζητούμενο αριθμό χρημάτων να φτάνει τα έξι ψηφία… πλέον, για να συγκεντρώσει τα χρήματα για να συνεχίσει την καριέρα του, o Gino Rea έφτιαξε ένα site στο οποίο κάνει έκκληση για χορηγούς και για δωρεές από τους οπαδούς του!

 

Αν καταφέρει να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα, τότε ο Βρετανός αναβάτης θα έχει τη δυνατότητα – σύμφωνα με όσα γράφει στο site του – να αγωνιστεί στην Moto2, καθώς υπάρχει ακόμα μια θέση διαθέσιμη. Ωστόσο είναι πιθανό και το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του στα SBK, όπου υπάρχουν δυο ομάδες έτοιμες να του δώσουν μια θέση. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε το site του Rea.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Ducati 1199SSTK και Συνιώρης!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτος στόχος το βάθρο για Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα