• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Το πρόβλημα είμαι εγώ!
Η μοτοσυκλέτα είναι καλή, αλλά φοβάμαι την απειρία μου!
Νέα 12/02/2013 - 15:37

Ο Andrea Iannone έκανε μια καλή αρχή πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, στις πρόσφατες δοκιμές της Μαλαισίας, με τον Ιταλό αναβάτη – ο οποίος έκανε το άλμα στη μεγάλη κατηγορία δίπλα στον Ben Spies – να ρίχνει σημαντικά τους χρόνους του τη δεύτερη, αλλά και την τρίτη ημέρα των δοκιμών. Ο Iannone έφερε τη Ducati του στη 14η θέση, με χρόνο ελάχιστα καλύτερο από τον ομόσταυλό του ( ο οποίος δεν βγήκε στην πίστα την 3η ημέρα) και με καλή διαφορά από τους εργοστασιακούς αναβάτες των κόκκινων του Borgo Panigale: +0,587 από τον Dovizioso και +0,754 από τον Nicky Hayden.

 

«Είμαι χαρούμενος διότι αυτή ήταν η πρώτη μου φορά εδώ με τη MotoGP Ducati και η πρώτη ημέρα ήταν αρκετά δύσκολη στο να μάθω την πίστα», τόνισε ο Iannone στη Μαλαισία. «Δεν είχα καλή αίσθηση στην αρχή αλλά δουλέψαμε σκληρά και τη δεύτερη ημέρα ρίξαμε το χρόνο μας σχεδόν 1,5 δευτερόλεπτο! Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο χρόνος δοκιμών – πριν την έναρξη της νέας σεζόν – είναι αρκετά περιορισμένος».

 

Ο 23χρονος άσος επιμένει ότι δεν νιώθει πίεση, ενώ ο στόχος του για φέτος είναι να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στους τρεις πιο έμπειρους αναβάτες των GP13. «Δεν νιώθω πίεση και θέλω να μάθω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και τα ηλεκτρονικά», σχολίασε και συνέχισε: «Στόχος μου είναι να μείνω κοντά στον Nicky, τον Dovi και τον Ben. Έχουν μεγάλη εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία. Κι έτσι θα είμαι χαρούμενος αν το καταφέρω αυτό. Έκανα κάποιες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα και μια από αυτές μου άρεσε. Ήμουν γρήγορος, όχι βέβαια όσο ο Pedrosa και ο Lorenzo, αλλά συνεχώς βελτιωνόμαστε!».

 

Στη συνέχεια ο Ιταλός οδηγός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη μοτοσυκλέτα, υπογραμμίζοντας ότι ένας παράγοντας αποτυχίας που φοβάται, είναι η δική του απειρία! «Η μοτοσυκλέτα είναι για μένα καλή. Νομίζω το βασικό μου πρόβλημα είμαι εγώ ο ίδιος, διότι δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία! Η μοτοσυκλέτα είναι δυνατή και πιο δύσκολη από τις Moto2, αλλά αυτό είναι κάτι που το περίμενα».

 

Από φυσικής κατάστασης, ο Iannone δεν είναι και στα καλύτερά του λόγω ενός τραυματισμού που είχε στο Misano, σε έναν αγώνα όπου και είχε επικρατήσει. «Έχω ένα μικρό πρόβλημα χαμηλά στην πλάτη, αλλά ήθελα να οδηγήσω στη Μαλαισία. Στο Misano είχα ένα ατύχημα, αλλά ανακάλυψα τον τραυματισμό μετά από έναν μήνα! Η φυσιοθεραπεία δεν βοηθά και απλά χρειάζεται χρόνος για να περάσει. Στη μοτοσυκλέτα πάνω, ευτυχώς δεν πονάω κάτι που συμβαίνει όταν είμαι όρθιος!»

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Είναι αλλού!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ducati 1199SSTK και Συνιώρης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα