• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang II, ημέρα 3η: Οι χρόνοι στις 15:30
Προσομοίωση αγώνα για τους περισσότερους, μπροστά ο Dani!
Νέα 28/02/2013 - 10:04

Στα μέσα της τελευταίας ημέρας δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας, είναι ο Dani Pedrosa αυτός που σκαρφαλώνει και πάλι στην πρώτη θέση και προηγείται των Jorge Lorenzo και Marc Marquez. Οι περισσότερες ομάδες εστιάζουν σήμερα στην προσομοίωση αγώνα, καθώς οι ημέρες για τον εναρκτήριο αγώνα στο Κατάρ ολοένα και λιγοστεύουν.

 

Τη νύχτα η βροχή επέστρεψε με ένταση στην Sepang και οι αναβάτες περίμεναν μέχρι τις 11:30 για να μπουν στην πίστα! Μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα ήταν ο Dani αυτός που έδινε ρυθμό, με χρόνο στα 2.00.866δ, με τους χρόνους – όπως είναι λογικό – να είναι υψηλότεροι από χτες. Στόχος για τον Ισπανό της Honda είναι η σταθερότητα στην προσομοίωση αγώνα, ενώ ο ομόσταυλός του, Marc Marquez, συνεχίζει την προσαρμογή του με τα νέα ελαστικά και ανάρτηση, φιγουράροντας όμως στην 3η θέση της κατάταξης!

 

Γενικά τα ονόματα στην πρώτη δεκάδα των οδηγών είναι τα ίδια, με τη σειρά όμως να είναι αυτή που διαφοροποιείται. Με 4/10 διαφορά από τον Pedrosa, ο Jorge Lorenzo είναι δεύτερος το μεσημέρι με κυριότερο μέλημα του Ισπανού η προσομοίωση αγώνα τόσο με το μεσαίο όσο και με το σκληρό ελαστικό. Ο ομόσταυλός του, Valentino Rossi, συνεχίζει να δουλεύει στην πρόσφυση του πίσω μέρους, μένοντας στην έβδομη θέση, με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο από τον Pedrosa.

 

Χτες την έκπληξη έκανε ο Crutchlow, ενώ σήμερα ήταν η σειρά του Alvaro Bautista να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις, με τον αναβάτη του Gresini να οδηγά γρήγορα τη δορυφορική του μοτοσυκλέτα, δουλεύοντας στην ταχύτητά του στις εισόδους των στροφών. Μια άλλη δορυφορική μοτοσυκλέτα συναντάμε στην 5η θέση, αυτή του Stefan Bradl, με τον Crutchlow να έρχεται 6ος δουλεύοντας σε διαφορετικά set-ups της M1 του. Στην όγδοη θέση, με διαφορά στο 1,5δ από την κορυφή, είναι ο Nicky Hayden, με τον Andrea Dovizioso να έρχεται δέκατος – διαφορά 2,091δ από τον πρώτο – και τον Bradley Smith να μπαίνει σφήνα στους δυο τους, στην ένατη θέση. Το δίδυμο της Ducati δήλωσε ευχαριστημένο χτες με την πρόοδο που έχουν σημειώσει, ενώ θετικά ήταν τα σχόλια και για το νέο ντεπόζιτο που δοκιμάζουν. Τόσο ο Nicky, όσο και ο Andrea πιστεύουν ότι βαδίζουν στη σωστή κατεύθυνση, όσον αφορά στο στήσιμο, με τη διαφορά τους όμως από την κορυφή να παραμένει ακόμα μεγάλη.

 

Ο Iannone ακολουθεί στην 11η θέση, με τον Ben Spies να εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά, στην 14η θέση με διαφορά 2,9δ σχεδόν από την κορυφή. Στο στρατόπεδο των CRT έχουμε εξελίξεις, με τον Randy de Puniet να παίρνει για πρώτη φορά κεφάλι από τον ομόσταυλό του, Aleix Espargaro! Τέλος, να σημειώσουμε ότι για μια κόμη φορά, ο Laverty έμεινε στο γκαράζ της ομάδας του δίχως να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ευρέως τη νέα PBM μοτοσυκλέτα του.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι μέχρι τις 15:30 στη δεύτερη φωτογραφία μας.

 

Επόμενο άρθρο »

KOSMOCAR – EKO DUCATI TEAM

« Προηγούμενο άρθρο

Ιπτάμενος Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα