• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bridgestone: Κλείνουν εγκαταστάσεις!
Το 2014 μετά από 52 χρόνια παρουσίας στην Ιταλία
Νέα 05/03/2013 - 12:10

Η Bridgestone Europe ανακοίνωσε ότι κλείνει τις εγκαταστάσεις της στο Modugno (Bari) της Ιταλίας τον επόμενο χρόνο! Το εν λόγω εργοστάσιο – το οποίο κατασκευάζει ελαστικά αυτοκινήτων – βρίσκεται στην περιφέρεια της Puglia από το 1962 και θα αφήσει στο δρόμο 950 εργαζομένους, σε μια περιοχή που έχει ήδη δείκτη ανεργίας στο 15%.

 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιοι από τους εργαζομένους στο εργοστάσιο θα δώσουν το παρόν στο GP του Misano τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των εγκαταστάσεων. Άλλωστε όταν χάνεις τη δουλειά σου δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ελαστικά αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών και υπάρχει το προηγούμενο παράδειγμα των εργαζομένων της Yamaha, οι οποίοι ζητούσαν επίμονα τη βοήθεια του Valentino Rossi το 2009, όταν η εταιρεία απέλυσε 67 εργαζομένους για να μεταφέρει τη γραμμή παραγωγής της στην Ισπανία.

 

Πάντως, στο σχετικό δελτίο Τύπου που έφτασε στα χέρια μας, διαβάζουμε ότι: «Η εταιρεία είναι σε θέση να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τους περίπου 950 εργαζομένους…».

 

Επόμενο άρθρο »

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θα φανεί στο Austin και στην Jerez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα