• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H παρουσίαση της NGM Forward
Στο Old Fashion club στο Μιλάνο
Νέα 05/03/2013 - 14:11

Οι αναβάτες της NGM Forward στο MotoGP, Colin Edwards και  Claudio Corti, αλλά και οι συνάδελφοί τους της Moto2, Mattia Pasini, Simone Corsi, Alex de Angelis και Ricky Cardus, έδωσαν όλοι τους το παρόν στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας χτες, στο Old Fashion club στο Μιλάνο.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Giovanni Cuzari, δήλωσε: «Όπως η NGM έχει γίνει γνωστή για τα τηλέφωνά της με διπλή κάρτα SIM, έτσι και τώρα θα προσπαθήσουμε να γίνουμε γνωστοί διπλασιάζοντας τους αναβάτες μας στην αγωνιστική ομάδα! Όσον αφορά στο CRT project μας, ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την παρουσία μας στις πίστες, παρά τις όποιες αντιξοότητες, ενώ ο βραχυπρόθεσμος είναι να δημιουργήσουμε μια ελκυστική ομάδα ώστε να προσελκύσουμε ενδιαφερόμενους κατασκευαστές. Στη Moto2 οι προσδοκίες μας είναι υψηλότερες… στόχος μας είναι η ακόμα πιο ισχυρή μας παρουσία στις πίστες, πράγμα δύσκολο σε μια ανταγωνιστική κατηγορία όπου τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά. Έτσι έχουμε έξι αναβάτες στο σύνολο… 2 στο MotoGP και 4 στην Moto2… όλοι με τα ίδια χρώματα και με την ελπίδα ότι θα δώσουν χαρά σε όλους όσοι πιστεύουν σ’ εμάς!».

 

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας – Marco Curioni – σχολίασε: "Είμαστε μια νέα ομάδα και κάθε Καινούργια χρονιά αποτελεί πρόκληση για εμάς. Φέτος έχουμε μεγαλώσει αρκετά και θέλουμε να αδράξουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Πιστεύουμε σε ένα οικονομικά βιώσιμο σύστημα, στο οποίο οι χορηγοί μας έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν οφέλη από τις επενδύσεις τους. Ένα σύστημα στο οποίο οι αναβάτες μας μπορούν να αφιερωθούν στην προπόνηση και στην προετοιμασία, παρά στην αναζήτηση προσωπικών χορηγών. Ένα σύστημα στο οποίο οι μηχανικοί μας μπορούν να βασίζονται και στο οποίο εμείς οι ίδιοι έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε το πάθος μας σε επαγγελματική ασχολία!" 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Kosmocar-EKO Ducati: Η τελική επιλογή!

« Προηγούμενο άρθρο

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα