• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σημαντικό το τεστ στο Austin
Ίσως θα είναι το πιο δύσκολο τεστ μέχρι στιγμής
Νέα 08/03/2013 - 14:07

Ο Valentino Rossi πιστεύει ότι το τεστ στο Τέξας, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, θα είναι ίσως το πιο δύσκολο τόσο γι’ αυτόν, όσο και για την Yamaha. Θυμίζουμε ότι αρχικά η Honda είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να κάνει δοκιμές στο Austin, με την εργοστασιακή Yamaha να δηλώνει και αυτή συμμετοχή. Παράλληλα, το παρόν θα δώσει και η LCR Honda, ενώ αντίθετα η εργοστασιακή ομάδα της Ducati δεν θα κάνει το μακρινό ταξίδι προς Αμερική.

 

«Το Austin θα είναι πολύ σημαντικό, γιατί πιστεύω ότι η Sepang μας ταιριάζει και εκεί είμαστε ανταγωνιστικοί!», σχολίασε ο Ιταλός άσος σε δημοσιογράφους. «Η Μ1 είναι πάντα πολύ γρήγορη στην Μαλαισία. Ελπίζω και εύχομαι το ίδιο να συμβεί και στην Jerez, που είναι επίσης μια πολύ καλή πίστα τόσο για εμένα, όσο και για την M1. Ωστόσο το Austin είναι διαφορετική ιστορία, διότι δεν έχουμε δει την πίστα. Δεν τη γνωρίζουμε. Ίσως αποδειχθεί το πιο δύσκολο τεστ, στο να καταλάβουμε το που βρισκόμαστε σε μια πίστα που ενδεχομένως να μην μας ταιριάζει. Έτσι, θεωρώ πολύ σημαντικό να καταλάβουμε το επίπεδο της μοτοσυκλέτας και να δούμε την πίστα. Θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε και την απόδοση των Honda, σε σχέση μ’ εμάς».

 

Στο πρώτο τεστ της Μαλαισίας, ο Rossi ήταν 3ος (+0,442δ), αλλά έπεσε στην 5η θέση τη δεύτερη φορά που οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας βρέθηκαν στην Sepang (+0,780δ). «Για μένα η πραγματική διαφορά είναι μικρότερη από το +0,780δ», τόνισε ο αναβάτης της Yamaha. «Αυτό το πιστεύω διότι ο Jorge δούλεψε πολύ καλά και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όλα τα τεχνικά προβλήματα της Yamaha βγήκαν στη δική μου μοτοσυκλέτα! Ήμουν πιο κοντά στον Jorge, μέχρι που παρουσιάστηκαν τα προβλήματα, έτσι για μένα η πραγματική διαφορά μεταξύ μας, είναι μικρότερη του μισού δευτερολέπτου. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι ο Jorge είναι πιο γρήγορος από εμένα αυτή τη στιγμή».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Yamaha-Honda στο ίδιο επίπεδο!

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγήσαμε την Ducati Panigale 1199SSTK!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα