• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Honda CB1
Διαθέσιμο αρχικά στην Αργεντινή!
Νέα Αγοράς 17/04/2013 - 11:15

Παρά το ότι το όνομά του θυμίζει το παλιό 400άρι τετρακύλινδρο μοντέλο του Γιαπωνέζου κατασκευαστή, η νέαCB1 είναι μια μικρή μοτοσυκλέτα που έχει σχεδιαστεί για χρήση μέσα στο αστικό περιβάλλον.

 

Η CB1 είναι η τελευταία προσθήκη της Honda στην αγορά της Αργεντινής, η οποία βρίσκεται σε συνεχή άνοδο. Στη νέα μικρή της εταιρείας, ζωή δίνει ένας αερόψυκτος, μονκύλινδρος κινητήρας, ο οποίος φέρει έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής και συνδυάζεται με ένα 4τάχυτο κιβώτιο. Το μοντέλο μοιάζει να έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για τα “δύσκολα” οδοστρώματα της Νότιας Αμερικής, πράγμα που αποδεικνύεται από την μάλλον ασυνήθιστη επιλογή των τροχών. Η διάσταση των τελευταίων είναι 18 ίντσες, με ελαστικά 80/100 και 90/90 εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ώστε να αντιμετωπίζουν με επιτυχία το σκληρό οδόστρωμα.

 

Το κόστος του μοντέλου αναμένεται κάτω από τα 1.500€ (1.470 ευρώ) με χρήση ταμπούρων και στους δυο τροχούς, μανιβέλα για την εκκίνηση του μοτέρ, συμβατικό πιρούνι εμπρός, δυο αμορτισέρ πίσω, ρεζερβουάρ χωρητικότητας 10l και ένα ενισχυμένο πλαίσιο για να τα βγάζει πέρα με τους δρόμους της Αργεντινής.

 

Επόμενο άρθρο »

Κορυφαίο το DCT της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

ARAI & F1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα