• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βοήθεια από Biaggi & Bayliss ζητάει η Ducati
Τη βοήθεια δυο έμπειρων αναβατών ζητάει η Ducati για να μπορέσει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Marco Melandri και οι Τoni Elias - Sylvain Guintoli της «δορυφορικής» Alice.
Νέα 17/04/2008 - 00:00
Τη βοήθεια δυο έμπειρων αναβατών ζητάει η Ducati για να μπορέσει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Marco Melandri και οι Τoni Elias - Sylvain Guintoli της «δορυφορικής» Alice.

Ο λόγος για τους Troy Bayliss και Max Biaggi που αγωνίζονται στο WSBK με μοτοσυκλέτες της ιταλικής εταιρίας (με 1098 F08 της εργοστασιακής Ducati Xerox Team ο Αυστραλός, με 1098 RS 08 της Sterilgarda Go Eleven ο Ιταλός) και οι οποίοι με την πλούσια εμπειρία τους και την ταχύτητά τους μπορούν να βοηθήσουν στο να λυθούν τα προβλήματα.

Μιλώντας επί του θέματος, ο MotoGP Project Manager της Ducati, Livio Suppo είπε: «H κατάσταση με τον Marco δεν είναι εύκολη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αν υπάρχει κάτι στη μοτοσυκλέτα που απλά ταιριάζει στον Casey ή αν είναι απλά η αίσθηση που έχει ο Marco. Οι κανονισμοί δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε δοκιμές με τους εργοστασιακούς αναβάτες μας σε πίστες που υπάρχουν στο πρόγραμμα, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, γι' αυτό σκεφτόμαστε σοβαρά να δοκιμάσουν τη μοτοσυκλέτα ο Max και ο Troy, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμα. Έχουμε δύο αναβάτες στα Superbikes με πλούσια εμπειρία από motoGP και με διαφορετικό στιλ οδήγησης. Και οι δύο είναι πολύ γρήγοροι οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον να έχουμε τις απόψεις τους».

«Χειρότερα δεν γίνεται»
Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Melandri, είπε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να πάει χειρότερα, αλλά δεν θέλω να σκεφτώ ότι δεν θα καταφέρουμε να λύσουμε το πρόβλημα. Είμαστε σίγουροι ότι ο Marco μπορεί να πάει γρήγορα και πως οι μηχανικοί μας θα βρουν τις λύσεις για να τον βοηθήσουν να βγει από αυτήν την κατάσταση».

Η τελευταία φορά που ο Bayliss έτρεξε σε αγώνα των motoGP ήταν το 2006 με τη Ducati στη Valencia όπου πανηγύρισε και την μοναδική νίκη της καριέρας του. Ο Biaggi άφησε τα motoGP στα τέλη του 2005 μετά την... μετωπική σύγκρουση που είχε με τo ΗRC και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο WSBK.

«Ευχαρίστως...»
«Αν μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως», ήταν η απάντηση του Mad Max σε σχετική ερώτηση που του έγινε. «Μίλησα με τον Suppo για το θέμα και υπάρχει θέληση να γίνουν οι δοκιμές. Ας δούμε πότε θα γίνουν και τι είδους δουλειά θέλουν. Ακόμα και ένα διήμερο τεστ μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο», πρόσθεσε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc.

Παράλληλα, ο Biaggi διέψευσε κάποιες φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει άμεσα στα motoGP αντικαθιστώντας τον Marco Melandri που δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της Desmosedici GP8. «Ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Είμαι στα Superbikes και το διασκεδάζω», απάντησε.

Επόμενο άρθρο »

Toseland: «Δύσκολη η συνέχεια, αλλά θα παλέψουμε»

« Προηγούμενο άρθρο

To νέο site του Dovizioso

Χορηγοί