• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Τρίπολη: Κατατακτήριες Supersport
O Συνιώρης κυρίαρχος, δυνατός ο Μπεγνής
Νέα 28/04/2013 - 01:19

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός

 

Οι μοτοσυκλέτες της μεσαίας κατηγορίας, 600αρες οι 4κύλινδρες και 675 οι 3κύλινδρες, έδωσαν σκληρές μάχες με το χρονόμετρο και τελικά 7 οδηγοί βρίσκονται πολύ κοντά σε χρόνους ο καθένας με τον επόμενο.

Και στις δύο περιόδους των Κατατακτήριων ο Σάκης Συνιώρης έδειξε πολύ δυνατός πάνω στην Honda CBR600RR που οδηγεί και ειδικά στις ΚΑΤ1 ήταν ο μόνος που κατέβηκε τα 58'' με 57.671.

Στις ΚΑΤ2 βελτίωσε το χρόνο του και έγραψε 57.485, αλλά λιγότερο από ένα δέκατο πίσω του βρίσκεται ο Σωτήρης Μπεγνής που δούλεψε πολύ καλά με την ομάδα Team Boustas πάνω στην Yamaha R6 που οδηγεί. Ο Μπεγνής στις ΚΑΤ1 βρήκε κίνηση και δεν κατάφερε να κάνει κάποιο καθαρό γύρο, αλλά στις ΚΑΤ2 βρήκε τις κατάλληλες συνθήκες για να οδηγήσει όπως ήθελε.

Σωτήρης Μπεγνής
Σωτήρης Μπεγνής

Σχεδόν δύο δέκατα του δευτερολέπτου πίσω του είναι ο περσινός Πρωταθλητής Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος, με την Triumph Daytona 675 που ετοιμάζει όπως πάντα ο Γιώργος Πιερράκος με την ομάδα του. Μαζί με τους τρεις αυτούς οδηγούς, από την πρώτη σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσει και ο Σταύρος Τριντής με την Honda του. Ο Τριντής κάνει την πρώτη δυναμική του επανεμφάνιση, μετά το περσινό ατύχημά του.

Μόλις τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του ο Άλεξ Παπαγεωργίου προσπαθεί να βρει κάποιες ρυθμίσεις στην ισορροπία της Yamaha R6 που οδηγεί. Ο Βαγγέλης Καρακατσάνης από την πλευρά του έκανε σταθερά γρήγορους γύρους με τη δική του Honda.

Ακόμη δύο CBR600RR συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, με τους Μιχάλη Κουτσουμπό και Γιώργο Καρακώστα, που έκανε μια πολύ καλή επανεμφάνιση, μετά από αρκετό καιρό. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τάκης Κουζής και Γιάννης Τζωρτζόπουλος που ήταν οι τελευταίοι οδηγοί που κατέβηκαν το λεπτό, στα 2,100μ. της Τρίπολης.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK, Assen: Sykes για φίλημα!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τρίπολη: Κατατακτήριες Superstock

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα