• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Καρακατσάνης νικητής στην Supersport
Ο Συνιώρης έκλεψε την παράσταση,με απόλυτο χρόνο ημέρας
Νέα 29/04/2013 - 17:54

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός

 

H Supersport είναι πάντα μια κατηγορία με έντονο συναγωνισμό, τα τελευταία χρόνια και ο Αγώνας της Τρίπολης δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός με την Honda CBR600RR πήρε την εκκίνηση, με τον Άλεξ Παπαγεωργίου με την Yamaha R6 να παίρνει το προβάδισμα αμέσως μετά, με τον Πρωταθλητή του 2012 Γρηγόρη παναγιωτόπουλο και την Triumhp 675 της ομάδας του Γιώργου Πιερράκου, να τον ακολουθεί.

Ο Σάκης Συνιώρης που είχε την pole position, έχασε στιγμιαία το βλέμμα του από τα κόκκινα φώτα και αυτό ήταν ικανό να τον ρίξει στην 7η θέση, ενώ ακόμη πιο πίσω έμεινε ο Σωτήρης Μπεγνής (Yamaha R6) που ξεκίνησε από τη 2η θέση της σχάρας.

 

O έμπειρος Βαγγέλης Καρακατσάνης με την Honda CBR600RR ανέβηκε γρήγορα δεύτερος και λίγο αργότερα πέρασε μπροστά, για να κάνει έναν άψογο αγώνα, χωρίς κανένα λάθος,με τους 20 από τους 24 γύρους του Αγώνα στο 57'' σε ένα φοβερό ρυθμό δηλαδή. Πίσω του ο Συνιώρης με τη δική του Honda CBR600RR έκανε το δικό του φοβερό αγώνα και αφού έκανε 5 προσπεράσματα στους τελευταίους γύρους, με εκπληκτικό ρυθμό πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και τελικά πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά μικρότερη από 3 δέκατα του δευτερολέπτου, έχοντας πετύχει το τρομερό 57.047 στον 23ο γύρο, το οποίο μάλιστα αποτέλεσε τον απόλυτα καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Ο Παναγιωτόπουλος έμεινε τελικά στην 3η θέση, ελάχιστα πίσω τους. Η μάχη για την 4η θέση δόθηκε 22'' δευτερόλεπτα πιο πίσω και την κέρδισε ο Στάυρος Τριντής (Honda CBR600RR), με τον Μπεγνή να ακολουθεί 5ος, αφού έχασε πάρα πολύ χρόνο μέχρι να περάσει τον Παπαγεωργίου, που τελικά αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του και τερμάτισε 6ος.

Συνιώρης
Συνιώρης

Άλλη μια ωραία μάχη έδωσαν οι Γιάννης Τζωρτζόπουλος (Honda CBR600RR), με τον Κουτσουμπό για τις θέσεις 7 & 8. Στην 9η θέση ο Γιώργος Καρακώστας που επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά από απαίτηση που είχαν οι δύο του γιοί, με την Honda CBR600RR, κλασικά. Τη δεκάδα έκλεισε ο Σεραφείμ Σιφναίος με Yamaha R6, ο οποίος έδωσε μάχη με τον Καρακώστα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Παναγιωτόπουλος
Παναγιωτόπουλος

Επόμενο άρθρο »

Απεβίωσε ο Δημήτριος Ι. Σαρακάκης

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: Δεν αποθαρρύνομαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα