• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ξεχωριστό κράνος του Παπασταύρου
Ένα ιδιαίτερο design της Θέπης Καούρου
Νέα 20/05/2013 - 18:05

Ο Γιώργος Παπασταύρου στα 18 του είναι πολύ τυχερός που του δόθηκε η ευκαιρία να οδηγεί για την ισχυρότερη ομάδα της Ελλάδας την KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM, μια φοβερή μοτοσυκλέτα όπως η Ducati Panigale 1199SSTK. 

Πέρα από αυτό η οικογένειά του στον στηρίζει απόλυτα και έτσι τα καταστήματα Papastavrou Shops τον έντυσαν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με φόρμα Dainese με αερόσακο και κράνος AGV pista GP.

 

Το κράνος αυτό – που όμοιό του φοράει ο Valentino Rossi – σχεδιάστηκε ειδικά για τον Γιώργο. Το design ανέλαβε η Αrt Director του περιοδικού MOTOGP WORLD, η Θέπη Καούρου που είχε ως έμπνευση το συμπαντικό νόμο της ισορροπίας, ή αλλιώς yin - yang όπως είναι γνωστό, με προσωπικά στοιχεία του Γιώργου, όπως τον αστερισμό του Αιγόκερου στο αριστερό μέρος και στο δεξιό τον Κρόνο, κυρίαρχο πλανήτη του ζωδίου του. Όπου είναι μαύρο, είναι το σύμπαν.

Επίσης σχεδίασε το νούμερο #64 με τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ο Rossi, ενώ τα αρχικά του ονόματος του οδηγού, τα "GP" διακοσμήθηκαν με μια σαύρα, σε μια προσπάθεια αυτοσαρκασμού του Γιώργου, τον οποίο κάποιοι στενοί φίλοι αποκαλούσαν “παπασαυράκι!”

 

Την υλοποίηση της δύσκολης δουλειάς ανέλαβε ο πολυ-Πρωταθλητής του ΜΧ στη χώρα μας, ο Λευτέρης Καρέτσος, που έχει τεράστια εμπειρία στο βάψιμο κρανών. Ο Λευτέρης έβαλε την προσωπική του πινελιά και με την Ελληνική σημαία στο πάνω μέρος του κράνους.

 

Ήδη το ξεχωριστό αυτό κράνος άρεσε τόσο πολύ, μετά την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον Αγώνα της Τρίπολης, που υπάρχει μια παραγγελία για αντίγραφο και έτσι σε λίγο θα δούμε και το πρώτο κράνος ρέπλικα Παπασταύρου να κυκλοφορεί!

 

Αστερισμός του Αιγόκερου
Αστερισμός του Αιγόκερου
Κρόνος
Κρόνος
"παπασαυράκι"
"παπασαυράκι"

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Είναι νευρικοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hamilton εγκωμιάζει τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα