• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: Ο Marquez μπορεί τον Τίτλο!
Είναι ένα καταπληκτικό ταλέντο
Νέα 05/06/2013 - 16:14

Στο επίσημο site του MotoGP μίλησε ο Loris Capirossi, με τον πρώην αναβάτη να δίνει τη δική του οπτική σε διάφορα θέματα, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τον 20χρονο Marc Marquez, τον Valentino Rossi αλλά και τον Max Biaggi!

 

Η γνώμη σου για τον Marc Marquez και το δύσκολο Σ/Κ στο Mugello; Θεωρείς ότι μπορεί να πάρει το φετινό Πρωτάθλημα;

 

"Έχει την υποστήριξή μου διότι είναι νικητής. Έχει ακόμα πολλά να μάθει, όμως ήδη είναι στις μπροστά θέσεις με τους άλλους. Οκ, έπεσε πολλές φορές στο Mugello, αλλά θα έχει μάθει από αυτό. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα γι' αυτόν, αλλά έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον Τίτλο φέτος. Δεν θα μου έκανε καθόλου έκπληξη αν τον κέρδιζε".

 

Η γνώμη σου για τη μάχη ανάμεσα σε Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa; Ποιός πιστεύεις ότι θα βγει νικητής;

 

"Νομίζω ότι τόσο ο Lorenzo, όσο και ο Pedrosa είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Ο Lorenzo είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, αλλά έχει μπροστά του έναν μεγάλο αντίπαλο στο πρόσωπο του Pedrosa. Ο τελευταίος έχει κάνει κάτι που ποτέ άλλοτε δεν έχει καταφέρει κι έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Αν ο Pedrosa κάνει το συνηθισμένο του καλό δεύτερο μισό, θα είναι δύσκολο να χάσει. Θεωρώ ότι είναι αμφίρροπη μάχη".

 

Μερικοί πιστεύουν ότι η προσπέραση του Lorenzo στον Pedrosa ήταν αμφιλεγόμενη. Πως την είδες εσύ;

 

"Αν ο Dani κρατούσε την ίδια γραμμή θα συγκρούονταν, αλλά για εμένα ήταν ένα φυσιολογικό πέρασμα".

 

Η γνώμη σου για το περιστατικό ανάμεσα σε Bautista και Rossi;

 

"Είναι δύσκολο να κάνεις ανάλυση. Στον πρώτο γύρο ο Iannone επιβράδυνε λίγο τον Bautista, ο Rossi είδε ότι μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και προσπάθησε να περάσει από την εξωτερική και σ' ένα σημείο βρέθηκε μπροστά. Ο Bautista ισχυρίστηκε ότι δεν είδε καθόλου τον Rossi. Ξαναείδαμε το υλικό για να κατανοήσουμε την κατάσταση. Ο Valentino στάθηκε άτυχος που χτυπήθηκε, αλλά ήταν δύσκολο να κατηγορήσουμε κάποιον. Σε μια τόσο ανταγωνιστική κατηγορία δεν σε παίρνει να χάσεις έδαφος από τον πρώτο γύρο, κάτι που και οι δυο γνώριζαν και προσπάθησαν να μην χάσουν".

 

Θα επιστρέψει στις νίκες ο Valentino;

 

"Στην αρχή της φετινής σεζόν δεν έχει την τύχη με το μέρος του. Όμως οι δυνατότητες υπάρχουν, διότι είναι ένας μεγάλος Πρωταθλητής και είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσει στο υπόλοιπο της χρονιάς".

 

Τέλος, ποια είναι η γνώμη σου για το γεγονός ότι ο Biaggi θα δοκιμάσει την Ducati στο Mugello;

 

"Με κάνει να χαμογελάω που θα το κάνει αυτό, αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Θα δούμε τι μπορεί να καταφέρει. Δεν είναι εύκολο... αρχίζει να γερνάει άλλωστε!"

 

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει στο Portimao ο Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Portimao η αντεπίθεση του Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα