• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόσκληση Rossi σε Marquez
Να οδηγήσουν στην πίστα του ράντσου του
Νέα 21/06/2013 - 15:44

Στην προσωπική πίστα του Valentino Rossi - στο ράντσο του - έχουν παρελάσει πολλοί οδηγοί καλεσμένοι του Ιταλού super-star, από τα Πρωταθλήματα της Moto2 και Moto3 για να προπονηθούν και να διασκεδάσουν, ενώ συχνά διοργανώνονται και αγώνες.

 

Η τελευταία πρόσκληση του Rossi απευθύνθηκε στον συναθλητή του Marc Marquez στη συνέντευξη τύπου πριν το γύρο της Βαρκελώνης, ενώ τον ξανακάλεσε και κατά τη διάρκεια του τεστ στην Aragon. Valentino ήδη με έχει προσκαλέσει πριν λίγο καιρό, αλλά δεν έχω καταφέρει να το βάλω στο πρόγραμμά μου. Θα έχει οπωσδήποτε μεγάλο ενδιαφέρον", σχολίασε ο νεαρός rookie στη μεγάλη κατηγορία. "Συχνά μιλάμε για το πως και που προπονούμαστε ανάμεσα στους αγώνες και αν υπάρξει κάποιο κενό θα πάω κι εκεί!"

 

Ο ίδιος ο Rossi δήλωσε σχετικά: "Πέρυσι ήμασταν εκεί με τον Colin Edwards, τον Corti, τον Corsi και πολλούς άλλους Ιταλούς αναβάτες και μπορεί να διοργανώσουμε κάτι αντίστοιχο και φέτος. Δεν ξέρω πότε γιατί πρέπει να δούμε ποια ημερομηνία θα είναι κάτι τέτοιο εφικτό, αλλά ενδεχομένως να το κάνουμε πριν το Misano, όταν ο Marc θα είναι ήδη στην Ιταλία".

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: Θα είμαι 100% έτοιμος στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Οι αναβάτες της Honda συμβουλεύουν

Χορηγοί