• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP καλεί Redding
Επιβεβαιώνει ο Bartholemy
Νέα 23/06/2013 - 14:15

Μετά το εκπληκτικό του ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Moto2, όπου ο Scott Redding προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα - μετά από έξι αγώνες - με 35 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Pol Espargaro, ο Team Manager της Marc VDS - Michael Bartholemy - επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον ομάδων από το MotoGP για τον Βρετανό αναβάτη.

 

Φήμες από την Αγγλία μιλάνε για έντονο ενδιαφέρον της Ducati και της Honda, με τον Paolo Ciabbati (Ducati) και τον Livio Suppo (Honda) να δηλώνουν ότι η περίπτωση του Redding είναι ενδιαφέρουσα. Ο Bartholemy σχολίασε σχετικά στο motogp.com: "Από την Ducati γνωρίζω ότι ο Ciabatti, ο Gobmeier και ο Guareschi έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον Redding. Με τον Livio δεν έχω μιλήσει πρόσφατα", προσθέτοντας με νόημα: "Ωστόσο ο Livio έχει το τηλέφωνό μου..!"

 

Ο Bartholemy όμως δηλώνει ότι έχει γίνει πρόοδος για το άλμα του Βρετανού οδηγού στη μεγάλη κατηγορία το 2014. "Έχουμε μια σοβαρή πρόταση στο τραπέζι", πρόσθεσε και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Περιμένω μια δεύτερη και πρέπει να έχουμε και τρίτη σε μερικές ημέρες". Για την ώρα δεν ήθελε να μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες: "Πρέπει να έχω όλα τα δεδομένα στο τραπέζι πρώτα", τόνισε.

 

Όσο για τη δυνατότητα να κάνει το άλμα ο Βρετανός μαζί με την MarcVDS, o Bartholemy υπογράμμισε ότι οπωσδήποτε υπάρχει και αυτή η επιλογή αλλά έγκειται στον Redding και στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Marc van der Straten για το αν θα γίνει αυτό το βήμα.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Έπεσε και ο Mamola (vid)!

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Θα είμαι 100% έτοιμος στο Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα