• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Assen: ΕΔ3
Ο Rins πρώτος, 14 αναβάτες έπεσαν!!
Νέα 28/06/2013 - 11:21

Στην κορυφή της λίστας των τρίτων - και τελευταίων για την Moto3 - ελεύθερων δοκιμών, βρέθηκε ο Alex Rins με συνολικά 14 αναβάτες να χάνουν τον έλεγχο των μοτοσυκλετών τους και να πέφτουν στη γλιστερή πίστα του Assen!

 

Όπως συμπεραίνει κανείς, οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές στην Ολλανδία, με τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας να βγαίνουν το πρωί στην κρύα και γλιστερή πίστα. Ο Rins σημείωσε 1:56.783δ και είναι πλέον ο τρίτος διαφορετικός αναβάτης που σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση, σε ισάριθμες διαδικασίες.

 

Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Maverick Vinales, με τον Alex Marquez να ακολουθεί και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Luis Salom, να ολοκληρώνει στην τέταρτη θέση. Ο μόνος μη Ισπανός της πρώτης πεντάδας, είναι ο Jonas Folger, ο οποίος έμεινε σχεδόν εννέα δέκατα πίσω από τον Rins. Ο Kornfeil ήταν ο τελευταίος που έμεινε στο ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο, με τους Finsterbusch και Binder να ακολουθούν.

 

Με έφεση στο βρεγμένο και οδηγώντας με αυτοπεποίθηση την ΚΤΜ του στις δύσκολες συνθήκες, ο Σίσσης μπήκε στη δεκάδα και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα στις κατατακτήριες δοκιμές αργότερα. Ο καλύτερος χρόνος του έγινε στο τέλος, όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει σταδιακά, με τη διαφορά του να είναι στο 1,5δ από την κορυφή. Τη δεκάδα έκλεισε ο Jack Miller.

 

Οι 14 αναβάτες που έπεσαν είναι οι εξής: Livio Loi, Niklas Ajo, Thomas van Leeuwen, Efren Vazquez, Alan Techer, Zulfahmi Khairuddin, Isaac Viñales, Jack Miller, Jasper Iwema, Francesco Bagnaia, Bryan Schouten, Philipp Oettl, Ana Carrasco και Eric Granado.

 

Στο συνοδευτικό μας αρχείο θα βρείτε την τελική κατάταξη των αναβατών της Moto3!

 

Επόμενο άρθρο »

Θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: Στη θέση που της αξίζει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα