• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Σφοδρό highside και ο Marquez!
Πρώτος στα τρίτα ελεύθερα ο Bautista
Νέα 28/06/2013 - 12:49

Στη βρεγμένη πίστα του Assen, ήταν ο Alvaro Bautista αυτός που βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης των ΕΔ3. Η πίστα είχε αρκετά βρεγμένα σημεία αλλά σταδιακά στέγνωνε και ειδικά η αγωνιστική γραμμή στην ευθεία της γραμμής τερματισμού/εκκίνησης ήταν τελείως στεγνή.

 

Το γεγονός που έκλεψε και πάλι την παράσταση ήταν ένα σφοδρό highside που είχε ο Marc Marquez, με τον Ισπανό να πέφτει με θεαματικό τρόπο από τη μοτοσυκλέτα του και να γλιτώνει τα χειρότερα. Ο Marquez  - ο οποίος πλήρωσε την επιλογή του να βγει με σλικ ελαστικά στην πίστα - διεγνώσθη πριν από λίγο με μικρό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού και κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, ο τραυματισμός δεν χρειάζεται επέμβαση και θα είναι - καλώς εχόντων των πραγμάτων - έτοιμος για τον αυριανό αγώνα.

 

Δεύτερος στη λίστα ο Randy de Puniet, με τον Michele Pirro να φιγουράρει στην τρίτη θέση. Ο Ivan Silva - αντικαταστάτης του Aoyama - πήρε την τέταρτη θέση με τον Marquez να κλείνει την πρώτη πεντάδα. Οι χρόνοι σήμερα δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον, μιας και τα συνδυασμένα αποτελέσματα δεν άλλαξαν από τα πρώτα ελεύθερα της Πέμπτης, όταν οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας είχαν οδηγήσει στο στεγνό. Έτσι, οι χαμένοι της υπόθεσης - σύμφωνα με το νέο κανονισμό των κατατακτηρίων - είναι οι αναβάτες της Ducati, Andrea Dovisiozo και Nicky Hayden. Οι δυο τους είχαν τερματίσει στην 11η και 12η θέση την Πέμπτη το πρωί, αντιμετωπίζοντας προβλήματα πρόσφυσης στην κρύα πίστα του Assen και θα μπουν στη διαδικασία των ΚΑΤ1 σήμερα το μεσημέρι, διεκδικώντας τα δυο εισιτήρια για τις ΚΑΤ2 αργότερα.

 

Τέλος να πούμε ότι οι φήμες που θέλουν τον Lorenzo να αγωνίζεται το Σάββατο έχουν καταλαγιάσει, αλλά δεν έχουν τελείως αποκλειστεί από το γκαράζ της ομάδας.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ3 και τα συνδυασμένα αποτελέσματα στα συνοδευτικά μας αρχεία.

 

Επόμενο άρθρο »

Επέκταση συμβολαίου για Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα