• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Assen: Διακοπή και πρώτος ο Espargaro
Με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω πτώσης του Sucipto
Νέα 28/06/2013 - 13:46

Ο Pol Espargaro έκανε τον ταχύτερο χρόνο σήμερα το πρωί στην Ολλανδία, με τον Ισπανό να βάζει τις βάσεις για μια ακόμα νίκη στο Assen που θα του επιτρέψει να μειώσει τη διαφορά του από τον Redding.

 

Οι συνθήκες στην πίστα ήταν δύσκολες, με τον Rafid Topan Sucipto να πέφτει και την κόκκινη σημαία να κυματίζει και να καθυστερεί τη λήξη της διαδικασίας για μισή ώρα περίπου. Λίγο νωρίτερα είχε χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του ο Jordi Torres, με τον Sucipto να πέφτει άγαρμπα από τη μοτοσυκλέτα του πιο μετά και τον Ινδονήσιο να παραμένει κάτω στην άσφαλτο. Γρήγορα ήρθαν οι γιατροί κοντά του, με τον αναβάτη να παραπονιέται για πόνους στο λαιμό και στον αριστερό του αστράγαλο.

 

Μετά την απομάκρυνση του Sucipto από την πίστα - ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά στις κατατακτήριες - η διαδικασία συνεχίστηκε με τον Espargaro να σημειώνει 1:39.660δ και τον ομόσταυλό του να δείχνει κι αυτός δυνατός, παίρνοντας τη δεύτερη θέση. Το δίδυμο της Marc VDS - Mika Kallio και Scott Redding - φιγουράρουν στις δυο επόμενες θέσεις, με τον Johann Zarco (ο οποίος ήταν πρώτος όταν σηκώθηκε η κόκκινη σημαία) να ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola: Επιστροφή Haga!

« Προηγούμενο άρθρο

Επέκταση συμβολαίου για Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα