• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola: KAT2
Ο Rea νίκησε τον Sykes, από κοντά κι ο Giugliano
Νέα 29/06/2013 - 12:38

Ένα όμορφο ηλιόλουστο πρωινό, συνάντησαν οι αναβάτες των SBK σήμερα, δεύτερη ημέρα του εβδόμου γύρου Πρωταθλήματος στην Imola, οι οποίοι έδωσαν μάχη για τις 15 θέσεις που δίνουν το εισιτήριο στην απογευματινή Superpole.

 

Η σημερινή διαδικασία δεν έκρυβε συγκινήσεις, τουλάχιστον όχι μέχρι το τέλος όταν ο εξαιρετικός Jonathan Rea άρπαξε την πρώτη θέση από τον Tom Sykes - ο οποίος δεν κατάφερε να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο - αφήνοντας δεύτερο τον αναβάτη της Kawasaki και στην τρίτη θέση τον εντυπωσιακό Giugliano, με διαφορά μόλις 77 χιλιοστών!

 

Πολύ καλός στην Imola και ο Fabrizio, πήρε την τέταρτη θέση, ακολουθούμενος από τους συμπατριώτες του Marco Melandri και Ayrton Badovini, ο οποίος δείχνει πολύ βελτιωμένος πάνω στην 1199 Panigale του. Ακόμα μια μέτρια εμφάνιση από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Sylvain Guintoli, ο οποίος έφερε την Aprilia του στην έβδομη θέση, με τον Laverty ακριβώς από πίσω του.

 

Οπωσδήποτε αυτές δεν είναι οι θέσεις που ήλπιζαν οι εργοστασιακοί της Aprilia, οι οποίοι είδαν τους δορυφορικούς συναθλητές του να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα στην ιταλική πίστα. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Leon Camier και Chaz Davies. Στη 15αδα κατάφερε να μπει και ο Carlos Checa, εντέκατος σήμερα το πρωί, με τη διαφορά του από την κορυφή να είναι λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Ο Haga θα ξεκινήσει 18ος τους αυριανούς αγώνες, ενώ είχε και μια πτώση σήμερα.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ξεκινά τον αγώνα ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Τι είπε χθες ο Rossi για τον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα