• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτο βάθρο για τον Marquez!
Ο ρυθμός ήταν ταχύτερος απ' ότι περίμενα!
Νέα 29/06/2013 - 20:07

Με τους είκοσι κερδισμένους βαθμούς σήμερα και το έκτο του βάθρο σε εφτά αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, ο Marc Marquez φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 113 βαθμούς συνολικά. Ο μικρός με το εντυπωσιακό στυλ έκανε έναν καλό αγώνα, παρά τους πόνους κυρίως από το τραυματισμένο δάχτυλο του χεριού του, και κατάφερε να ξεπεράσει κάθε αντίσταση πλην του Valentino Rossi! Valentino ήταν απλά πιο γρήγορος από εμάς σήμερα", παραδέχτηκε ο 20χρονος οδηγός.

 

"Μόνο τον Pedrosa μπόρεσα να περάσω και αυτόν στο τέλος, διότι αρχικά είχα πολλά προβλήματα", συνέχισε τις δηλώσεις του. "Μόλις πέρασα τον Dani προσπάθησα να φτάσω τον Valentino, αλλά το χέρι μου άρχιζε να με επηρεάζει και δεν μπορούσα να φρενάρω με το συνηθισμένο μου τρόπο, εξαιτίας του τραυματισμένου μου δαχτύλου. Σε γενικές γραμμές ο ρυθμός ήταν πολύ πιο γρήγορος απ' ότι περίμενα, αλλά καταφέραμε και πήραμε τους 20 βαθμούς, μετά από μια ωραία μάχη με τον Cal. Πιστεύω ότι αμύνθηκα αρκετά καλά εναντίον του. Κάναμε καλή δουλειά όλο το Σ/Κ"

 

Πριν αποχωρήσει, ο νεοφερμένος στην κατηγορία δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ηρωική προσπάθεια του Jorge Lorenzo: "Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Lorenzo, έκανε καταπληκτική δουλειά κι ήταν πολύ δυνατός". Τέλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Valentino Rossi, λέγοντας: "Είναι πάντα καλό για τους αγώνες, όταν είναι στην κορυφή!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μια από τις καλύτερές μου νίκες!

« Προηγούμενο άρθρο

Έκτη συνεχόμενη pole για τον Sykes!

Χορηγοί