• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KYMCO MXU 700i
Δύναμη, χρηστικότητα και design σε ένα σύνολο
Τεστ-Μοντέλα 05/07/2013 - 15:28

 

Δελτίο Τύπου


 

Η Kymco – Νο 1 εταιρία στην κατηγορία των ATV - παρουσιάζει το εντελώς νέο MXU 700i και στοχεύει στο κοινό που θα χρειαστεί να αποκτήσει ένα όχημα παντός εδάφους με κορυφαίες επιδόσεις, παροιμιώδη αντοχή και τεράστια αξιοπιστία.

 

Ό,τι δεν… φαίνεται με την πρώτη ματιά!

 

Το νέο MXU 700i είναι ένα απόλυτα χρηστικό ATV, που κινείται από ένα νέο, υψηλής απόδοσης μονοκύλινδρο κινητήρα 700cc με ψεκασμό. To βάρος του κινητήριου συνόλου έχει κρατηθεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, όπως και ο περιορισμός των εξωτερικών του διαστάσεων, μιας και στη σχεδίασή του έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία από τη γενιά κινητήρων G5, την ίδια που κινεί τα πλέον εξελιγμένα scooter της εταιρείας.

Η απόδοσή του, στην off-road έκδοση, αγγίζει τους 48 ίππους στις 6.500 στροφές (20,3 hp / 4.250 rpm για την έκδοση δρόμου) και η ροπή στα 37,7 Nm / 3.750 rpm, σε συνδυασμό με την όλη φιλοσοφία κατασκευής, δίνουν στο 700i τη δυνατότητα μετακίνησης σε κάθε είδους οδόστρωμα με χαρακτηριστική άνεση και απίστευτη ευκολία.

Η μετάδοση είναι αυτόματη CVT και διαθέτει - κατ’ επιλογή - κίνηση 4x4 ή 4x2, παράλληλα με την ύπαρξη όπισθεν και της δυνατότητας επιλογής μετάδοσης Hi-Lo (μακριάς / κοντής σχέσης), με το μπροστινό διαφορικό να κλειδώνει ηλεκτρονικά.

 

Δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά και τα δύσκολα εδάφη!

 

Η σχεδίαση του πλαισίου παρέχει στο σύνολο αυξημένη ακαμψία και χάρη στην ενίσχυση της κατασκευής, μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς φορτίων. Η τεχνολογία του προέρχεται από τα δοκιμασμένα MXU 500, που έχουν εξελιχτεί ακολουθώντας ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην απαιτητική Αμερικανική αγορά.

Τέλος, οι αναρτήσεις είναι ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς, με την αντιστρεπτική δοκό να επιτρέπει τη «στενή» επαφή των τροχών με το έδαφος κατά τη σκληρή χρήση και σε οποιονδήποτε τύπο εδάφους!

Σχεδίαση!

 

Ο σχεδιασμός του MXU700i ενσωματώνει κλασικά αμερικανικά στυλιστικά στοιχεία, με τις χαρακτηριστικές νευρώσεις του καπό και τους μοντέρνους προβολείς LED.

 

ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MXU 700i

 

 

- Εφοδιασμένο με ρεζερβουάρ 17 λίτρων, αυξάνεται δραστικά η αυτονομία, παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικός στις εκτός δρόμου διαδρομές

 

- Αυξημένη προστασία από πέτρες και αντικείμενα, ελαχιστοποιεί τις πιθανές ζημιές στο πλαίσιο σε περίπτωση πρόσκρουσης

 

- Ψηφιακά όργανα με πλήρεις ενδείξεις και οθόνη υγρών κρυστάλλων που περιλαμβάνει ταχύμετρο, ένδειξη επιλογής 4Χ4, ένδειξη ταχύτητας, θερμοκρασία κινητήρα, οδόμετρο, στάθμη καυσίμου, ρολόι και λειτουργία φωτιστικών σωμάτων και φλας

 

- Διπλά φανάρια που ενσωματώνουν φώτα τεχνολογίας LED και νέες μεγαλύτερες και πλέον εργονομικές σχάρες μεταφοράς φορτίων

 

- Ανεξάρτητη ανάρτηση στους 4 τροχούς με αντιστρεπτική δοκό, με αποτέλεσμα αυξημένη άνεση και απίστευτη ικανότητα ελιγμών

 

- Αυτοκινητιστικού τύπου λεβιέ ταχυτήτων με επιλογή αργής-γρήγορης μετάδοσης και ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού μέσω μπουτόν στο τιμόνι

 

- Προφυλακτήρας για προστασία από μικροσυγκρούσεις.

 

- Πρακτικοί και στεγανοί αποθηκευτικοί χώροι, με τον ένα εξ αυτών να διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας

 

Το MXU 700 i είναι διαθέσιμο σε Λευκό χρώμα, με την τιμή του στα 9.690 € (πλέον ενδεικτικό τέλος ταξινόμησης 224,30 €).

 

Η απόκτησή του μπορεί να γίνει μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας Mototrend SA, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα, 18μηνη χρηματοδότηση με επιδότηση τόκων ή 0 % προκαταβολή και εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

 

To νέο ΜΧU 700i καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση, διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 και στις ιστοσελίδες www.kymco.gr & www.facebook.com/kymco.gr

 

Επόμενο άρθρο »

BMW Κ1600GT Sport

« Προηγούμενο άρθρο

Mission R και RS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα