• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: Οι αριθμοί!
Τα στατιστικά στοιχεία πριν τον εντέκατο γύρο
Νέα 22/08/2013 - 13:37

Ο δεύτερος, από τους τρεις συνεχόμενους αγώνες μετά το τέλος του καλοκαιρινού διαλείμματος, θα διεξαχθεί στην πίστα του Brno και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία!

 

77 - Ο Dani Pedrosa έχει πλέον 77 βάθρα στη μεγάλη κατηγορία, μόλις ένα λιγότερο από τον Eddie Lawson. Τρεις είναι οι αναβάτες που έχουν περισσότερα από 78 βάθρα στο σύνολο: Valentino Rossi (145), Mick Doohan (95) και Giacomo Agostini (88).

 

30 - Με τη νίκη του στην Ινδιανάπολη, ο Marc Marquez συμπλήρωσε 30 νίκες στη καριέρα του, ενώ θέλει μια ακόμη για να φτάσει τον Eddie Lawson!

 

26 - Την Παρασκευή θα έχουν περάσει ακριβώς 26 χρόνια από τότε που ο Wayne Gardner κέρδιζε τον πρώτο αγώνα στα 500cc που διεξήχθη στην Τσεχία

 

25 - Ο Dominique Aegerter (Moto2) έχει καταφέρει να είναι σε θέση που κερδίζει βαθμούς, για 25 συνεχόμενους αγώνες! Την τελευταία φορά που δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό, ήταν πέρυσι στο Κατάρ όταν και τερμάτισε στην 18η θέση.

 

19 - Την ημέρα των κατατακτηρίων, ο νεαρότερος αναβάτης της Moto2 - Rafid Topan Sucipto - θα γιορτάζει τα 19α γενέθλιά του. Μια ημέρα νωρίτερα, 19 θα γίνει και ο Hyuga Watanabe.

 

18 - Ο Valentino Rossi θα βρεθεί για 18η χρονιά στο Brno, στη μία από τις δυο πίστες - η άλλη είναι η Jerez - όπου δεν έχει χάσει αγώνα από τότε που ξεκίνησε τη καριέρα του στους αγώνες GP.

 

9 - Στους εννέα πρώτους αγώνες της σεζόν, ο Maverick Vinales έχει καταφέρει να βρεθεί ανελλιπώς στο βάθρο. Μόνο ένας αναβάτης έχει καταφέρει μεγαλύτερο σερί νικών στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος (Moto3/125cc): ο Fausto Gresini, οποίος κέρδισε τους δέκα πρώτους (από τους έντεκα συνολικά) αγώνες της σεζόν 1987!

 

6 - Ο Rossi έχει κερδίσει στο Brno με έξι διαφορετικές μοτοσυκλέτες: 125cc Aprilia, 250cc Aprilia, 500cc Honda, 990cc Honda, 990cc Yamaha και 800cc Yamaha!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αλλαγές στους κανονισμούς!

« Προηγούμενο άρθρο

Παρελθόν ο Pesek από την IodaRacing!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα