• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος να επιστρέψει στις επιτυχίες ο Stoner
Πέρσι στην Κίνα, η Ducati θριάμβευσε ξεφτιλίζοντας στις ευθείες τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες.
Νέα 30/04/2008 - 00:00
Πέρσι στην Κίνα, η Ducati θριάμβευσε ξεφτιλίζοντας στις ευθείες τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες.

Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα σε Jerez και Estoril, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τον αγώνα της Πορτογαλίας, το ιταλικό team έκανε κάποιες αλλαγές στα ηλεκτρονικά των Desmosedici GP8 με την ελπίδα ότι στη Shanghai θα μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή. Για το συγκεκριμένο GP η Bridgestone έχει ετοιμάσει ένα νέο λάστιχο.

«Μετά από το εξαιρετικό αποτέλεσμα στο Κατάρ, ακολούθησαν δυο δύσκολοι αγώνες για μας σε Ισπανία και Πορτογαλία. Για να είμαι ειλικρινής ήμασταν και λίγο άτυχοι σε αυτούς τους αγώνες. Στις δοκιμές που έγιναν στο Estoril δοκιμάσαμε κάποιες αλλαγές στο set-up της μοτοσυκλέτας οι οποίες θα μας βοηθήσουν στην Κίνα. Στη Shanghai θα έχουμε στη διάθεσή μας και κάποια νέα λάστιχα της Bridgestone. To πακέτο μας δούλεψε πραγματικά πολύ καλά σε αυτήν την πίστα πέρσι, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε το μέγιστο που μπορούμε από το πακέτο που έχουμε στη διάθεσή μας αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Αυστραλός αναβάτης.

Επόμενο άρθρο »

Σοβαρό ατύχημα για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Σε τέλεια κατάσταση στην Κίνα»

Χορηγοί