• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θα παλέψω για νίκη!
Pedrosa: Βελτιωθήκαμε την τελευταία στιγμή!
Νέα 24/08/2013 - 20:06

Η δεύτερη ημέρα στην Τσεχία, στην πίστα του Brno, ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για το δίδυμο της Honda, με τον Marc Marquez να σημειώνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο, που του δίνει το δικαίωμα να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της αυριανής σχάρας εκκίνησης!

 

Αν και ο rookie του HRC είχε καλό ρυθμό, παρά ταύτα δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, μιας και πίστευε ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί κι άλλο, αν δεν συναντούσε κίνηση προς το τέλος. "Δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος, διότι είχα τη βεβαιότητα αλλά και την αποφασιστικότητα να παλέψω για την pole!", αποκάλυψε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας!

"Δεν κατάφερα όμως να εκμεταλλευτώ το δεύτερο ελαστικό μου, διότι είχε πολλή κίνηση και κάποιοι περίμεναν να με ακολουθήσουν! Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα... τη μια ημέρα θα κοιτάξω να τους ακολουθήσω εγώ και την άλλη θα γίνει το αντίθετο!" Ο Marquez - που έχει επικρατήσει στους τρεις τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος - έχει τις βάσεις και το ρυθμό για να διεκδικήσει με αξιώσεις την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του! "Έχω εμπιστοσύνη για τον αγώνα, καθώς είμαι άνετος πάνω στη μοτοσυκλέτα κι έχω καλή βάση και καλό ρυθμό. Αν γίνει στο στεγνό, είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τη νίκη".

 

Ο Dani Pedrosa παρουσίασε ξαφνικούς πόνους στον ώμο του, από την πρώτη ημέρα στην Τσεχία, με την κατάσταση του Ισπανού άσου της Repsol να βελτιώνεται σήμερα και να πετυχαίνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο. "Δυσκολευτήκαμε να βρούμε ένα set-up με το οποίο θα ήμουν ικανοποιημένος", παραδέχτηκε ο Pedrosa. "Την τελευταία στιγμή καταφέραμε να το βελτιώσουμε, πράγμα που με έκανε να οδηγώ με μεγαλύτερη άνεση. Όπως και να 'χει οι χρόνοι είναι κοντά για όλους, έτσι θα δώσουμε σκληρές μάχες. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι καλά από φυσικής άποψης, να κάνω καλή αρχή και έναν καλό αγώνα, ανεξαρτήτως των συνθηκών".

 

Επόμενο άρθρο »

Βασίζεται στον καλό του ρυθμό ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Στην pole ο Nakagami!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα