• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Να πάει στην F1 o Marquez
Έτσι θα τον αντιμετωπίσει!
Νέα 25/08/2013 - 19:54

Με καλή διάθεση ο Valentino Rossi μίλησε για τις εντυπώσεις του από το σημερινό αγώνα και σε ερώτηση συναδέλφου Άγγλου δημοσιογράφου για το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει το 2014 και τα επόμενα χρόνια τον Marc Marquez, απάντησε αυθόρμητα: 

“Να πάει αμέσως στην Formula 1. Αυτό θα τον συμβουλεύσω να κάνει”, είπε γελώντας ο “γιατρός”, που όπως και ο Lorenzo στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε χθες στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού Ισπανού οδηγού, που φέτος έχει κυριαρχήσει.

Βέβαια και ο Rossi αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το φοβερό ταλέντο του “μικρού” έχει συναντηθεί φέτος με μια πολύ δυνατή Honda και έχουν δημιουργήσει τον εκρηκτικό αυτό συνδυασμό.

 

Σε δική μας ερώτηση για το θέμα των ρυθμίσεων και γιατί δεν αντιγράφει αυτές του Lorenzo, απάντησε:

“Ο Jorge οδηγεί λίγο καλύτερα από μένα και από αυτό κυρίως βγαίνει η διαφορά, όχι από τις ρυθμίσεις. Άλλωστε έχουμε τόσο διαφορετικό στυλ οδήγησης που έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να πάρω τις δικές του ρυθμίσεις. Πρέπει με τη δική μου ομάδα να βρούμε τις ρυθμίσεις που ταιριάζουν στο δικό μου οδηγικό στυλ”.

Μόνο μεγάλοι οδηγοί σε αυτό το επίπεδο παραδέχονται ανοικτά την υπεροχή του ομόσταυλού τους και ο Valentino και πάλι απέδειξε ότι “το έχει” αυτό.

Σε ερώτηση Ιταλού συναδέλφου για το κατά πόσο φταίει στην αδυναμία να βρουν τις σωστές ρυθμίσεις οι επικεφαλής της ομάδας, απάντησε καλύπτοντας τους συνεργάτες του, ότι υπάρχει καλή συνεργασία με τους Ιάπωνες της Yamaha για να βρουν τη λύση.

 

Τέλος σημαντική ήταν η απάντηση που έδωσε για τις διαφορές Honda – Yamaha και για το αν υπάρχει ανάγκη να αλλάξει φιλοσοφία σχεδιασμού η επόμενη Μ1:

“Είναι πολύ διαφορετικές οι δύο μοτοσυκλέτες και κάθε μια έχει σημεία που υπερτερεί και σημεία που χάνει. Αυτή τη στιγμή η Yamaha δεν χρειάζεται να αλλάξει φιλοσοφία σχεδιασμού, αλλά να βελτιώσει ορισμένα σημεία. Για παράδειγμα το seamless κιβώτιο είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουν τώρα οι μηχανικοί και θα μας βοηθήσει”.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν νιώθω καμμία πίεση!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Paddock Girls

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα