• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi «βλέπει» νίκη στην Κίνα
Επτά συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη μετράει ο Valentino Rossi ο οποίος πιστεύει πως η Κίνα είναι το ιδανικό μέρος για να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Νέα 30/04/2008 - 00:00
Επτά συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη μετράει ο Valentino Rossi ο οποίος πιστεύει πως η Κίνα είναι το ιδανικό μέρος για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

«Στις δοκιμές του Estoril ρίξαμε το βάρος της δουλειάς μας στην αξιολόγηση ελαστικών ενόψει του αγώνα της Shanghai. Βρήκαμε κάποια καλά πράγματα και ελπίζω ότι θα ξεκινήσουμε σε καλή κατάσταση. Έχουμε τρεις αγώνες μαζί με την Bridgestone και στους δυο τελευταίους ανεβήκαμε στο πόντιουμ. Ειδικά στην πίστα του Estoril η οποία δεν είναι και τόσο καλή για την Bridgestone δείξαμε ότι έχουμε κάνει καλή πρόοδο στη σχέση μας και ελπίζω ότι η Shanghai θα είναι το μέρος που θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είμαστε σε τόσο άσχημη θέση στο Πρωτάθλημα και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, αλλά οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί οπότε δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Από δω και πέρα θα πρέπει να συγκεντρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται», δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης της Fiat Yamaha.

Στον περσινό αγώνα ο Rossi παλέψαμε τον Stoner για την νίκη, αλλά η τελική ταχύτητα της Ducati δεν του επέτρεψε να νικήσει. «Φέτος η μοτοσυκλέτα μας δουλεύει πολύ καλά και πιστεύω ότι με τα λάστιχα της Bridgestone θα παλέψουμε για τη νίκη. Η μάχη που είχα με τον Stoner ήταν συναρπαστική και ελπίζω και φέτος να έχω παρόμοιες μάχες, αλλά το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό».

Ο Rossi είχε νικήσει τον πρώτο αγώνα που έγινε ποτέ στην Κίνα το 2005, ο οποίος μάλιστα είχε διεξαχθεί υπό βροχή, ενώ το 2006 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με πρόβλημα στα λάστιχα. Πέρσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Σοβαρό ατύχημα για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Σε τέλεια κατάσταση στην Κίνα»

Χορηγοί