• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με σιγουριά στην Τουρκία ο Melandri
"Το Πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό!"
Νέα 12/09/2013 - 12:59

Ο Marco Melandri έχει μειώσει τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στα SBK, στους 30 βαθμούς και δηλώνει ότι τα πάντα είναι ανοιχτά για το Πρωτάθλημα, με τέσσερεις συνολικά γύρους να απομένουν!

 

Ο Ιταλός ήταν πολύ δυνατός πάνω στη BMW του στον περασμένο γύρο (Nurburgring) καταφέρνοντας να ανέβει δυο φορές στο βάθρο, αν και ο ίδιος πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει διπλή νίκη, αν και τα δυο σκέλη δεν διακόπτονταν εξαιτίας ατυχημάτων.

 

Παρά ταύτα, ο Melandri έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, με τους τρεις από τους τέσσερεις τελευταίους γύρους (Κων/πολη-Laguna Seca-Jerez) να βρίσκονται για πρώτη φορά στο ημερολόγιο αγώνων, αλλά όχι και ο ίδιος! Πράγματι, η Τουρκία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Melandri, καθώς εκεί το 2005 πήρε την παρθενική του νίκη στο MotoGP, κάτι που επανέλαβε και την επόμενη χρονιά! Με ένα τέτοιο παρελθόν, δεν απορεί κανείς για ποιο λόγο ο Ιταλός είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσει τα θετικά του αποτελέσματα στη γειτονική μας χώρα.

 

"Έχω πολύ καλές μνήμες από την Κωνσταντινούπολη. Εκεί κέρδισα τον πρώτο μου αγώνα στο MotoGP, απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Μ' αρέσει πολύ η πίστα και τη γνωρίζω καλά. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα έχουν την προσοχή τους πάνω μου! Ελπίζω να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να πετύχουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο θα αντισταθμίσει την κακοτυχία που είχα στους τελευταίους αγώνες. Το Πρωτάθλημα είναι ακόμα τελείως ανοιχτό και υπάρχουν αρκετοί βαθμοί διαθέσιμοι. Στόχος μου να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ. Είμαι αρκετά σίγουρος για τους επόμενους γύρους".

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Οι αριθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα έκκληση προς Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα