• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Harley Davidson 500cc!
Εθεάθη σε δρόμο της Ινδίας
Νέα Αγοράς 12/09/2013 - 13:42

Πριν λίγα 24ωρα η Harley Davidson ανακοίνωσε ότι εξελίσσει μια νέα μοτοσυκλέτα στα 500cc και λίγο αργότερα - τυχαίο; - διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες που απεικονίζουν το εν λόγω μοντέλο στην Ινδία. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας κάπου φανερά, εν τούτοις το όλο design - όπως μπορείτε να δείτε - παραπέμπει αβίαστα σε μοτοσυκλέτα του αμερικάνου κατασκευαστή.

 

Η Harley Davidson δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα, πέρα από το γεγονός ότι η χωρητικότητα του μοτέρ θα είναι στα 500cc, το οποίο - πιστεύουμε - ότι θα αποδίδει περίπου 40 ίππους. Φήμες από ινδικά φόρουμ, αλλά και από αμερικάνικες ιστοσελίδες, θέλουν το νέο μοντέλο να κατασκευάζεται είτε στην Ινδία, είτε στη Βραζιλία.

 

Δεδομένου ότι οι δοκιμές γίνονται στην Ινδία - απ 'όπου και οι παραπάνω φωτογραφίες - είναι πολύ πιθανό η παραγωγή να ξεκινήσει από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Bawal της Ινδίας. Το παραπάνω συμπέρασμα ενισχύει και το γεγονός ότι οι πινακίδες στο εικονιζόμενο μοντέλο είναι από την συγκεκριμένη περιοχή της Ινδίας. Το λανσάρισμα της νέας μοτοσυκλέτας τοποθετείται κάπου μέσα στο 2014.

 

Η νέα μοτοσυκλέτα αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία της Harley στην Ινδία, αλλά μια μικρή λεπτομέρεια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε το συγκεκριμένο μοντέλο και στην Ευρώπη (κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί). Σύμφωνα λοιπόν με παρατήρηση που έκανε αμερικανός συνάδελφος, βλέπετε ότι η μοτοσυκλέτα έχει πορτοκαλί ανακλαστήρες κάτι που απαιτείται για να πάρει έγκριση στην Αμερική και ενδεχομένως στη Γηραιά Ήπειρο!

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο Piaggio Liberty 3V

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο BMW C Evolution

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα