• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK ΚΑΤ2: Χωρίς αλλαγές οι χρόνοι
Βρεγμένη η πίστα στην Κων/πολη μετά τη χτεσινή νεροποντή
Νέα 14/09/2013 - 13:14

Χτες βράδυ έβρεχε στην Κωνσταντινούπολη κάτι που σήμαινε ότι σήμερα το πρωί η τουρκική πίστα δεν θα ήταν σε κατάσταση που θα επέτρεπε στους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK να ρίξουν τους χρόνους τους.

 

Ο εντέκατος γύρος της σεζόν γίνεται στην εντυπωσιακή πίστα της Κωνσταντινούπολης, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να μάθουμε ποιος θα διαδεχθεί τον Max Biaggi στη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή! Η γλιστερή επιφάνεια περιόρισε σχεδόν όλους τους αναβάτες στα box τους και ως εκ τούτου η τελική κατάταξη από τις χτεσινές πρώτες κατατακτήριες δεν άλλαξε, με τον Sylvain Guintoli να παραμένει στην πρώτη θέση ακολουθούμενος από τους Marco Melandri και Eugene Laverty. Μάλιστα, φήμες από το paddock του Misano - στον 13ο γύρο Πρωταθλήματος MotoGP - συνδέουν τον τελευταίο με την ομάδα του Aspar!

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Ayrton Badovini που ήταν στην pole στο Nurburgring, δεν θα καταφέρει να επαναλάβει τον άθλο του, μιας και δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία της Superpole. Ο Ιταλός χτύπησε (διάστρεμμα) το πόδι του στις ΕΔ1 και δεν πήρε μέρος στις ΚΑΤ1. Θα συνεχίσει το Σ/Κ στην Τουρκία - σε αντίθεση με τον Checa που αποσύρθηκε - αλλά δεν διακινδύνευσε να μπει στην πίστα στις ΚΑΤ2.

 

Έτσι - με τους Camier, Checa, Neukirchner και Baz εκτός λόγω τραυματισμών - κάθε ένας από τους 15 αναβάτες που κατάφεραν να πάρουν μέρος στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων, θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στης Superpole. Αυτό σημαίνει ότι οι δυο Τούρκοι οδηγοί - έκτακτες συμμετοχές - θα μπουν στη Superpole, παρά το ότι είναι πίσω εφτά και οχτώ δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο! Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος, οι Vittorio Iannuzzo και Federico Sandi θα συμμετάσχουν σε Superpole!

 

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα!

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Παραλίγο ρεκόρ ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo με περικεφαλαία Σπαρτιατών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα