• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Schwantz για τους Marquez και Rossi
Κάτι λείπει από τον Vale - Είναι 20χρ και δεν φοβάται τίποτα!
Νέα 20/09/2013 - 15:32

Πέντε αγώνες απομένουν για το τέλος και της φετινής σεζόν, με την αγωνία να κορυφώνεται για τη μάχη του Τίτλου! Ακριβώς πριν 20 χρόνια, το 1993 (βλ. φωτό), ο Kevin Schwantz γινόταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής και μοιράζεται τις σκέψεις του για τον rookie Marc Marquez, αλλά και για τον θρύλο Valentino Rossi!

 

"Είχα παρακολουθήσει τα τεστ πριν την έναρξη της σεζόν και είχε καλή ταχύτητα με το καλημέρα", δήλωσε ο Scwantz για τον Marquez. "Αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν είχε την αγωνιστική φινέτσα, διότι αν και οι μοτοσυκλέτες οι σημερινές είναι πιο εύκολες από τις παλιές 500cc, εν τούτοις δεν είναι απλές στον αγώνα. Και το να τον βλέπεις να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη μοτοσυκλέτα και φτάνοντας στο Austin, να κερδίζει τον αγώνα εκεί... και αν δεν είχε κάνει το λάθος στο Mugello, θα τερμάτιζε πιθανότατα δεύτερος και θα είχε 50 βαθμούς προβάδισμα τώρα!"

 

"Είναι 20 χρονών και τίποτα δεν τον τρομάζει! Πέφτει την Κυριακή το πρωί, όπως στο Silverstone και στο Misano, αλλά επανέρχεται δυνατός!" Παρά ταύτα, θεωρεί ότι ο Marquez μπορεί να νικηθεί το 2013. "Θεωρώ ότι ο Jorge έχει την αγωνιστική ποιότητα να συνεχίσει να πιέζει τον Marquez. Πρέπει να συνεχίσει την πίεση τόσο στα ελεύθερα όσο και στα χρονομετρημένα. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Marc. Ή ο Marc μπορεί να την πάθει από τον εαυτό του..."

 

Στη συνέχεια μίλησε για τον Valentino Rossi, υπογραμμίζοντας ότι κάτι λείπει από τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. "Έλεγα στην αρχή της σεζόν ότι θα κέρδιζε αγώνες φέτος...", συνέχισε. "... αλλά αυτό που πίστευα ότι θα τον δυσκολέψει είναι να βρει τον τρόπο να ακολουθήσει το ρυθμό των άλλων από την αρχή. Στο Misano έκανε καλή αρχή στους πρώτους γύρους και ήταν πίσω από τον Lorenzo, προτού περάσει μπροστά του ο Marquez και πέσει στην τέταρτη θέση".

 

"Θεωρώ ότι κάτι λείπει από τον Vale τώρα. Αν είχε λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα και στον εαυτό του, τότε θα έμενε κοντά στους πρώτους στους αγώνες. Εκεί είναι που κερδίζεται ή χάνεται ο αγώνας. Πιστεύω ότι έχει την ταχύτητα, είναι κάτι που το βλέπουμε στα τελευταία στάδια του αγώνα, όταν είναι τόσο γρήγορος όσο και οι άλλοι".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Κατεβάζει ομάδα ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Το νέο πίσω πήρε το πράσινο φως!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα