• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Abraham με πελατειακή Honda το 2014
Από Ducati σε ART και του χρόνου σε Honda
Νέα 14/10/2013 - 12:28

Τη φετινή σεζόν, μετά την περσινή χρονιά όταν και αγωνίζονταν με Ducati, ο Karel Abraham και η Cardion AB έχουν μοτοσυκλέτα CRT υποστηριζόμενη από την Aprilia. Τη συγκεκριμένη οδηγά πλέον ο Luca Scassa, ο οποίος αντικαθιστά τον Abraham που αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία επεβλήθη μετά τον τραυματισμό του στην Indianapolis.

 

Από το 2014 πάντως, η Cardion AB και ο Karel Abraham θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δυναμική τους, οδηγώντας μια πελατειακή Honda! Τη μοτοσυκλέτα που πρόσφατα δοκίμασε στο Motegi ο Casey Stoner και για την οποία μίλησε με πολύ καλά λόγια! "Υπάρχουν αρκετοί θεμελιώδεις κανονισμοί το 2014 για να αντισταθμιστεί το κενό των μοτοσυκλετών παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, με τις εργοστασιακές", σχολίασε ο Karel Abraham Sr.

 

"Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ηγετική θέση της Honda στην εξέλιξη μοτοσυκλετών MotoGP. Θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, βάσει της τεράστιας εμπειρίας του ονόματος Honda". Πάντως, ο γιος του Team Manager και αναβάτης της ομάδας, δεν θα έχει την ευκαιρία να την οδηγήσει στο τεστ μετά τον αγώνα της Βαλένθια. "Η επέμβαση που έκανα στον ώμο, σημαίνει ότι θα χάσω το πρώτο τεστ στη Βαλένθια. Βέβαια, δεν είναι τόσο σημαντικό όσο τα δυο στη Sepang, αλλά θα ήταν καλό να εξοικειωθώ με τη μοτοσυκλέτα και να έβλεπα πως αντιδρά σε σχέση με την προηγούμενη", σχολίασε ο Karel Abraham Jr.

 

Επόμενο άρθρο »

Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Από την pit lane στην Αυστραλία;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα