• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέμα με το φρένο ο Bautista
"Δεν μπορούσα να φρενάρω όπως ήθελα"
Νέα 14/10/2013 - 16:06

Στο τέλος του αγώνα στη Sepang, ο Alvaro Bautista κατάφερε να περάσει τον Crutchlow και να πάρει αυτός την πέμπτη θέση, μετά από μια ωραία μάχη με τον Βρετανό της Tech 3. Με το τέλος του αγώνα, ο Bautista θα αποκάλυπτε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με το φρένο του.

 

"Ήταν ένας δύσκολος και σκληρός αγώνας, αλλά έκανα καλή αρχή και έμεινα με τους μπροστά", τόνισε. "Μετά τους πρώτους πέντε γύρους είχα πρόβλημα με το μπροστινό φρένο και δεν μπορούσα να πιέσω διότι δεν μπορούσα να φρενάρω όπως ήθελα. Ξεκίνησα τη μάχη με τον Cal και ήταν πολύ διασκεδαστική. Στο τέλος, η πέμπτη θέση δεν είναι καθόλου άσχημη".

 

Η μάχη με τον Crutchlow κράτησε για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και οι 11 βαθμοί που κέρδισε ο Ισπανός, του επέτρεψαν να περάσει τον απόντα Stefan Bradl στη βαθμολογία. Ωστόσο αυτό δεν απασχολεί καθόλου τον Bautista, το μυαλό του οποίου είναι στο πως να βελτιωθεί κι άλλο στους επόμενους αγώνες.

 

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, μίλησε για τον επόμενο αγώνα: "Το Phillip Island έχει νέα άσφαλτο κι έτσι θα δούμε ποιός είναι πιο γρήγορος. Πέρυσι είχαμε κάνει καλό αγώνα και πήραμε την πέμπτη θέση, έτσι θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο όπως στους τελευταίους αγώνες. Δεν σκέφτομαι το Πρωτάθλημα και παραμένω συγκεντρωμένος για τον κάθε αγώνα. Κέρδισα μια θέση στη βαθμολογία, αλλά για μένα δεν λέει κάτι αυτό".

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Κλέβει εν κινήσει μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Τρίπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα